Nieuw: Boulder Engineering Projectteams

8 oktober 2019Nu in te huren bij Boulder: complete elektrotechnische projectteams in de installatietechniek

Het is een veel gehoorde frustratie, teams die niet goed op elkaar ingespeeld zijn en daardoor niet goed presteren. Vaak komt dit in projecten pas na verloop van tijd tot uiting.
Dat kan nu anders. Bespaar tijd en kosten met de complete projectteams van Boulder Engineering. Uniek in Nederland!

Twee projectteams in te zetten voor middelgrote tot grote installatieprojecten

Ga voor zekerheid met de Boulder Engineering projectteams. Onze twee teams bestaan uit door de wol geverfde Projectleiders, Projectcoördinatoren of Engineers die al op elkaar zijn ingespeeld en in te zetten zijn bij middelgrote tot grote installatieprojecten.

In november ’19 start het eerste projectteam met Gert-Jan Veerman en Dennis van den Berg. Dit team kan een compleet installatieproject van A tot Z in goede banen leiden. Gert-Jan en Dennis kennen elkaar al geruime tijd en hebben diverse projecten succesvol afgerond binnen de utiliteitsbouw en zorg (ziekenhuizen). Zij zijn in staat om zich snel aan te passen aan veranderende omstandigheden, deadlines te halen en het project kwalitatief goed af te sluiten. Samen zijn Gert-Jan en Dennis innovatiever, nemen snellere en betere besluiten en kunnen beter met complexe vraagstukken omgaan dan individuen of teams die niet of minder goed op elkaar ingespeeld zijn.

Meer weten over Gert-Jan en Dennis? Zij stellen zich binnenkort aan je voor.

De voordelen op een rij

  • kwalitatief goede vakmensen met uitgebreide referenties
  • een korter inwerktraject
  • zeer effectieve en efficiënte samenwerking door gezamenlijke projectervaring
  • multidisciplinair inzetbaar

Waarom kiezen voor Boulder projectteams

De Boulder projectteams werken nauw samen, waardoor er gebruik kan worden gemaakt van elkaars expertise. Bovendien versterken de teams elkaar door ondersteuning te bieden bij pieken in het project of als er bijvoorbeeld wijzigingen worden doorgevoerd. Uiteraard zullen wij hierover altijd de betreffende opdrachtgever(s) raadplegen. Ons doel is ervoor te zorgen dat deadlines gehaald worden en projecten met vertrouwen opgeleverd kunnen worden.

 

Ons doel is het afleveren van een kwalitatief hoogstaand project en een tevreden opdrachtgever!

Contact

Heb je interesse in onze werkwijze en wil je persoonlijk kennismaken, neem dan gerust contact op met Patrick Beuse op 06 131 07 530 of per e-mail naar p.beuse@boulder.nl. Een DM via Linkedin kan natuurlijk ook.

Volg ons op social media