Maak kennis met het eerste Boulder Projectteam (deel 1)

10 oktober 20196 vragen aan teamlid Gert-Jan Veerman 

Vanaf november start Boulder Engineering met een gloednieuw concept waarbij opdrachtgevers in de installatietechniek een compleet elektrotechnisch Boulder projectteam kunnen inhuren. Ervaren mensen uit de installatietechniek die al langere tijd samenwerken en een project van A-tot Z succesvol weten te begeleiden.

Het eerste Boulder projectteam zal bestaan uit Gert-Jan Veerman en Dennis van den Berg. Maar wie zijn deze mannen? Om ze beter te leren kennen, hebben we ze 6 vragen gesteld. We trappen af met de 6 vragen aan Gert-Jan (links op de foto). In het volgende bericht maken we uitgebreid kennis met teamgenoot Dennis (rechts op de foto). Houd onze site dus in de gaten!

Vraag 1 – Wie is de mens achter Gert-Jan Veerman?

“Mijn naam is Gert-Jan Veerman, geboren in 1969. Ik woon in Vleuten, ben getrouwd en vader van Max van 17. Ik ben van nature een positief ingesteld mens en ik houd van sporten. Kickboksen en skeeleren zijn mijn favoriete bezigheden. Verder kijk ik graag naar Formule 1 en dan het liefst op het circuit zelf natuurlijk.” 

Vraag 2 – Hoe zou je jouw kwaliteiten en expertises op werkvlak beschrijven?

“Vanuit mijn werkervaring ben ik erg breed inzetbaar in de elektrotechniek. Van A tot Z eigenlijk: dat wil zeggen van het maken van een ontwerp en werktekening tot het begeleiden van de bouw op de werkplaats. Ook ligt het organiseren van projecten me erg goed. Ik vind het een uitdaging om een team te organiseren waarin mensen prettig samenwerken en waar iedereen op zijn plek zit.”

Vraag 3 – Op welke prestatie in je carrière ben je het meest trots en waarom?

“Die vraag vind ik niet moeilijk te beantwoorden. Dat is De Hoftoren in Den Haag en het St. Antonius Ziekenhuis Leidsche Rijn in Utrecht. Beide projecten zijn echte teamprestaties geweest. We hebben keihard gewerkt en we hebben veel hobbels moeten nemen. Tegelijkertijd hebben we ontzettend veel plezier gehad. Van voorbereiding tot oplevering!”

Vraag 4 – Waarom heb je ervoor gekozen om te gaan werken binnen het Boulder Engineering Projectteam?

“Ik heb gekozen voor Boulder, omdat ik hier de mogelijkheid heb een uniek concept in de markt te zetten. Waarbij we ook nog eens als projectteams onze jarenlange ervaring in de installatiebranche volledig kunnen benutten. Naast het werken in een vast team, spreekt het ‘wij’ gevoel van Boulder me erg aan. We delen het enthousiasme en de liefde voor het vak. Ik krijg echt het gevoel dat we het samen gaan doen.”

Vraag 5 – Wat kunnen opdrachtgevers van jou verwachten?

“Opdrachtgevers kunnen rekenen op een gedreven projectmedewerker met enorm veel kennis en ervaring, die altijd gaat voor kwaliteit en een echte teamspeler is. Ik wil me daarbij ook niet vastpinnen op een functie. Ik kan me in diverse rollen vinden. Of ik nu werk als Projectleider of Lead Engineer, ik zet me voor de volle 100% in en zorg dat de klus geklaard wordt.”

Vraag 6 – Wat voor soort project zou je in de toekomst heel graag nog eens beetpakken?

“Alle projecten binnen de utiliteit zijn tegenwoordig uitdagend en zeker leuk om te doen, maar een mooi ziekenhuis blijft toch iets waar ik mijn tanden nog eens goed in zou willen zetten.”

Contact

Meer informatie over het inhuren van complete elektrotechnische projectteams in de installatietechniek? Neem dan contact op met Patrick Beuse (06 131 07 530 | p.beuse@boulder.nl) of Wybo Jan Haan (06 575 44 420 | w.j.haan@boulder.nl).  

In het volgende bericht maken we uitgebreid kennis met teamgenoot Dennis van den Berg die samen met Gert-Jan zal gaan werken binnen het Boulder Engineering Projectteam. Mis het niet!

Volg ons op social media