Dennis van Beek nieuwe partner Boulder

23 september 2019Boulder Detachering groeit en ontwikkelt zich. Wij zijn daarom blij te kunnen melden dat we Dennis van Beek van harte verwelkomen als nieuwe partner van Boulder. Met de komst van deze professional zullen we ons naast de bemiddeling in tijdelijke opdrachten en vaste banen binnen Finance en Engineering in de toekomst ook verder gaan specialiseren in IT.

Bemiddeling in Engineering, Finance en IT opdrachten en banen

Met de komst van Dennis bestaat Boulder vanaf heden uit niet drie maar vier gedreven en enthousiaste ondernemers. Bij elkaar goed voor meer dan 45 jaar ervaring in de bemiddeling van Engineering, Finance, en IT professionals: Patrick Beuse met een uitstekend netwerk binnen Engineering, Jeroen Duijsters op Finance en Dennis van Beek die zich op zowel Finance als de ontwikkeling van Boulder IT gaat toeleggen. Wil je Dennis beter leren kennen? Bekijk dan onze post op Linkedin waarin hij zich voorstelt. 

Meer Boulder nieuws 

Op de hoogte blijven van alle Boulder ontwikkelingen? Volg ons dan op Linkedin en Facebook of meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

Volg ons op social media