Jouw carrière in finance

Ben je een startende, ervaren of zelfstandig financieel professional? En ben je op zoek naar een vaste baan of tijdelijke opdracht binnen jouw vakgebied? Samen met Boulder Detachering, hét no-nonsense arbeidsbemiddelingsbureau uit Midden-Nederland, neem je de volgende stap in je finance carrière. Op deze pagina lees je alles over wat je van Boulder kunt verwachten.

Welke finance functie past bij jou?

Boulder Finance is er voor junior, medior en senior finance professionals op HBO en WO niveau. Afhankelijk van je opleiding en ervaring, vinden we dus een functie die bij je past. Een greep uit onze recente vacatures:

  • allround finance medewerker, medewerker grootboek, medewerker reporting
  • boekhouder, manager financiële administratie, project administrateur
  • business controller, financial controller
  • business analyst
  • finance director

Hoe wil je werken?

We snappen dat het belangrijk is dat een baan past bij jouw ‘way of life’. Er zijn dus ook verschillende mogelijkheden om jouw volgende carrièrestap vorm te geven. Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan bij een werkgever waar je jezelf de komende jaren wilt ontwikkelen, zoek je juist een tijdelijke opdracht of ben je zzp’er en op zoek naar een nieuwe interim opdracht? Of misschien lijkt je het wel leuk om bij verschillende werkgevers te werken, maar wil je wel de zekerheid van een vaste baan. We leggen je graag de vier verschillende mogelijkheden uit.

1. Op zoek naar een (nieuwe) vaste finance baan

Vind jij het fijn om langere tijd bij een werkgever te werken en je hier verder te ontwikkelen? Dan ben je bij Boulder Finance aan het juiste adres. Wij bemiddelen regelmatig in vaste financiële functies bij interessante werkgevers uit ons netwerk.

Het voordeel voor jou is dat wij zowel de kandidaat als de werkgever goed kennen en we hierdoor een goede inschatting kunnen maken of partijen bij elkaar passen. En dat gaat verder dan alleen de ‘harde’ functie- eisen. Juist de achterliggende drijfveren kunnen ervoor zorgen dat er wel of geen match is. Ook als jouw cv niet 100% aansluit bij het gevraagde profiel, maar wij wel denken dat jij de juiste kandidaat bent voor de functie, kunnen we ervoor zorgen dat je toch op gesprek mag komen.

Ook als we denken dat een bedrijf of functie niet bij je past, zullen we dat eerlijk met je bespreken. Voor ons staat een langdurige match voorop. Als blijkt dat er een match is en je een contract aangeboden krijgt, berekenen wij een Werving & Selectie fee aan de opdrachtgever en zul je in dienst treden bij het betreffende bedrijf.

Actuele finance vacatures bekijken

2. Tijdelijk werk als financieel professional

Zit je tussen twee banen in? Of ben je net terug van wereldreis en alweer je volgende reis aan het plannen? Dan zoek je misschien juist een tijdelijke opdracht. Wij bemiddelen in dit geval op basis van Detachering. Hierbij teken je een detacheringscontract bij Boulder voor de duur van de opdracht en krijg je de afgesproken contracturen uitbetaald door Boulder. Bij deze vorm van bemiddeling bouw je uiteraard ook vakantie uren- en geld op en krijg je doorbetaald tijdens ziekte. Zo heb je toch een vorm van zekerheid tijdens de duur van je opdracht.

3. Zzp bemiddeling en interim finance opdrachten

Ben jij een financieel professional die op zzp basis werkt? Ook dan komen we graag met je in contact. Boulder bemiddelt actief in interim opdrachten voor zzp'ers. Wij hebben diverse bedrijven in ons netwerk die openstaan of zelfs regelmatig gebruik maken van de diensten van zzp’ers. Boulder organiseert daarnaast ook regelmatig interessante inspiratie events voor zzp’ers waarbij persoonlijke ontwikkeling & business groei voorop staat. Geef je bedrijf & carrière een boost en meld je vandaag nog aan voor onze zzp bemiddeling!

4. Afwisseling met de zekerheid van een vaste baan: detachering

Wil jij uitstekende arbeidsvoorwaarden? En jezelf blijven ontwikkelen door regelmatig in een nieuwe werkomgeving te stappen? Ben je nieuwsgierig hoe het bij andere bedrijven werkt, maar zoek je ook de zekerheid en het vertrouwen van een vaste werkgever ? Dan zou jij best eens goed bij Boulder kunnen passen! In dit geval bespreken we graag de optie met je waarbij je in dienst treedt van Boulder Detachering. 

Werken bij Boulder betekent een uitstekend basissalaris met bonusmogelijkheden en ‘legaal jobhoppen’ vanuit de zekerheid van een baan. Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer goed pensioenplan en een leaseauto (die privé gebruikt mag worden). Ook kun je de kennissessies en diverse live events bijwonen die we organiseren gedurende het jaar.

Interesse? Neem contact met ons op

Heb je interesse in bemiddeling via Boulder? Laat dan hier je gegevens achter en geef aan wat je zoekt en waarom, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Neem contact met me op

 

Jouw Finance consultants:

De beloften van Boulder:

Eigenzinnig: Vanuit expertise zijn wij eerlijk en direct in communicatie.

Verbindend: Wij brengen onze netwerken met elkaar in contact; high-tech & high-touch.

Bevlogen: Gepassioneerd en ondernemend; wij nemen actie, verantwoordelijkheid en staan open voor feedback.
Solliciteer direct

Jeroen Duijsters - Finance
   06 393 86 559
  j.duijsters@boulder.nl
  LinkedIn

Dennis van Beek - Finance
   06 238 79 347
  d.van.beek@boulder.nl
  LinkedIn

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media