Maak kennis met het eerste Boulder projectteam (deel 2)

11 oktober 20196 vragen aan teamlid Dennis van den Berg

In het vorige bericht maakten we al kennis met Gert-Jan Veerman (links op de foto). Gert-Jan gaat samen met Dennis van den Berg (rechts op de foto) starten in het allereerste Boulder Engineering projectteam voor de installatietechniek. Gert-Jan en Dennis werken al langere tijd samen en kunnen een project van A-tot Z succesvol begeleiden. Zij zijn vanaf november als compleet elektrotechnisch team in te huren bij Boulder Engineering.

Maar wie is teamgenoot Dennis eigenlijk? Ook aan hem stelden we 6 vragen!

Vraag 1 – Wie is de mens achter Dennis van den Berg?

“Ik ben Dennis van den Berg en woon samen met mijn partner en twee kids in Houten. Naast mijn passie voor techniek heb ik ook een passie voor sport. Tijdens mijn opleiding was ik dan ook zeer actief in de vecht- en zwemsport. In de zwemsport ben ik zelfs op mondiaal niveau actief geweest. Momenteel geef ik in mijn vrije tijd twee keer per week kickboks training, voornamelijk aan mensen uit het bedrijfsleven. Het geeft mij een enorm goed gevoel deze mensen te trainen. Je ziet ze regelmatig met spanning in hun lijf binnenkomen. Door dit te benoemen en even met ze te praten, kunnen ze voor een moment de stress loslaten en zich beter focussen op de training. Je ziet ze groeien.”

Vraag 2 – Hoe zou je jouw kwaliteiten en expertises op werkvlak beschrijven?

“Door mijn uitgebreide kennis en ervaring in het werken in operationele werkomgevingen, voornamelijk in de zorgsector, ben ik in staat om een project zo efficiënt mogelijk op te zetten en te begeleiden. Dan gaat het niet alleen om het opstellen van de benodigde werktekeningen en eventuele berekeningen. Een opdrachtgever wil graag geïnformeerd worden over wat er buiten het bouwgebied plaatsvindt, denk hiervoor bijvoorbeeld aan demontage van bestaande installaties en bekabelingswerkzaamheden.”

Vraag 3 – Op welke prestatie in je carrière ben je het meest trots en waarom?

“Het meest bijzondere project dat ik heb gedaan, is de realisatie van het radiologie gebied en het restaurant in het Prinses Maxima Centrum (PMC) te Utrecht.  De bouwdirectie van het PMC stelde ons de vraag of wij in een zeer korte tijd deze twee gebieden konden realiseren. Het was een heel dynamisch project met een enorme tijdsdruk, maar erg bijzonder om zoiets voor de kleine patiëntjes neer te kunnen zetten.”

Vraag 4 – Waarom heb je ervoor gekozen om te gaan werken binnen het Boulder Engineering Projectteam?

“Het concept wat we gaan neerzetten in de markt is een uniek concept, maar ook een uitdaging. Normaal huren bedrijven één persoon in en nu een team. Deze uitdaging durf ik aan te gaan, omdat ik dit natuurlijk niet alleen ga doen. We gaan het met elkaar neerzetten en zijn er voor elkaar. Daarbij krijgen we nu al erg positieve reacties van mensen die ons kennen. Erg leuk!”

Vraag 5 – Wat kunnen opdrachtgevers van jou verwachten?

“Duidelijkheid. Opdrachtgevers willen graag geïnformeerd worden. Ook als het onverhoopt een keer niet lukt om een gemaakte afspraak na te komen, zal ik dit altijd aangeven en bespreken.”

Vraag 6 – Wat voor soort project zou je in de toekomst heel graag nog eens beetpakken?

“O, dat vind ik eigenlijk best een moeilijke vraag omdat tegenwoordig bijna alle projecten wel bijzonder zijn vanwege de korte tijd waarin ze gerealiseerd moeten worden. Maar als ik toch mag kiezen zou ik graag een project willen beetpakken in de zorgsector. De installaties in deze branche zijn veel complexer dan bijvoorbeeld die van een kantooromgeving. Er zijn dus meerdere zaken om rekening mee te houden. Nog meer uitdaging dus.”

Namens iedereen bij Boulder heten we ook Dennis van harte welkom bij onze club en wensen we hem veel succes en plezier in zijn komende projecten. De 6 vragen aan zijn teamgenoot Gert-Jan gemist? Klik dan hier.

Contact

Meer informatie over het inhuren van complete elektrotechnische projectteams in de installatietechniek? Neem dan contact op met Patrick Beuse (06 131 07 530 | p.beuse@boulder.nl) of Wybo Jan Haan (06 575 44 420 | w.j.haan@boulder.nl).

Volg ons op social media