Vind je nieuwe carrière uitdaging in de installatietechniek

Ben jij die technisch professional die zich wil blijven ontwikkelen en op zoek is naar een nieuw project? Of ben je juist een starter die staat te trappelen om te beginnen bij je eerste werkgever? In welke fase van je carrière je ook zit, bij Boulder hebben we een netwerk van opdracht/werkgevers met bijbehorende vacatures waar jij blij van wordt. Op deze pagina lees je wat wij kunnen betekenen voor jouw nieuwe carrière uitdaging.

Functies en vacatures

Boulder is er voor junior, medior en senior technische professionals op MBO- en HBO- niveau. Ons specialisme is de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installatietechniek. Een greep uit de functies waarin wij bemiddelen:

  • Werkvoorbereider
  • Engineer/calculator
  • Engineer
  • Technisch ontwerper
  • BIM/REVIT Engineer
  • BIM/REVIT modelleur
  • Project coördinator
  • Service coördinator
  • Contractmanager
  • Technisch beheerder

Hoe wil je werken?

We snappen dat het belangrijk is dat een baan past bij de fase waarin je zit. Er zijn dus ook verschillende mogelijkheden om jouw volgende carrièrestap vorm te geven. Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan bij een werkgever waar je jezelf de komende jaren wilt ontwikkelen, zoek je juist een tijdelijke opdracht of ben je zzp’er en op zoek naar een nieuwe interim opdracht? Of misschien lijkt je het wel leuk om bij verschillende werkgevers te werken, maar wil je wel de zekerheid van een vaste baan. We leggen je graag de vier verschillende mogelijkheden uit.

1. Op zoek naar een (nieuwe) vaste baan binnen engineering

Wil je graag langere tijd bij een werkgever te werken en je hier verder ontwikkelen? Boulder bemiddelt regelmatig in vaste technische functies bij interessante werkgevers uit ons netwerk.

Het voordeel voor jou is dat wij zowel onze kandidaten als de werkgever goed kennen en we hierdoor een goede inschatting kunnen maken of partijen bij elkaar passen. En dat gaat verder dan alleen de ‘harde’ functie- eisen. Juist de achterliggende drijfveren kunnen ervoor zorgen dat er wel of geen match is. Ook als jouw cv niet 100% aansluit bij het gevraagde profiel, maar wij wel denken dat jij de juiste kandidaat bent voor de functie, kunnen we ervoor zorgen dat je toch op gesprek mag komen.

Ook als we denken dat een bedrijf of functie niet bij je past, zullen we dat eerlijk met je bespreken. Voor ons staat een langdurige match voorop. Als blijkt dat er een match is en je een contract aangeboden krijgt, berekenen wij een Werving & Selectie fee aan de opdrachtgever en zul je in dienst treden bij het betreffende bedrijf.

Engineering vacatures bekijken     

2. Tijdelijke opdracht als technisch professional

Zoek je juist tijdelijk werk? Wij bemiddelen in dit geval op basis van Detachering. Hierbij teken je een detacheringscontract bij Boulder voor de duur van de opdracht en krijg je de afgesproken contracturen uitbetaald door Boulder. Bij deze vorm van bemiddeling bouw je uiteraard ook vakantie uren- en geld op en krijg je doorbetaald tijdens ziekte. Zo heb je toch een vorm van zekerheid tijdens de duur van je opdracht.

3. Zzp bemiddeling en interim opdrachten in Engineering

Ben jij een technisch professional die op zzp basis werkt? Ook dan komen we graag met je in contact. Boulder bemiddelt actief in interim opdrachten voor zzp'ers. Wij hebben diverse bedrijven in ons netwerk die openstaan of zelfs regelmatig gebruik maken van de diensten van zzp’ers. Boulder organiseert daarnaast ook regelmatig interessante inspiratie events voor zzp’ers waarbij persoonlijke ontwikkeling & business groei voorop staat. Geef je bedrijf & carrière een boost en meld je vandaag nog aan voor onze zzp bemiddeling!

4. Afwisseling met de zekerheid van een vaste baan: detachering

Wil jij uitstekende arbeidsvoorwaarden? En jezelf blijven ontwikkelen door regelmatig in een nieuwe werkomgeving te stappen? Ben je nieuwsgierig hoe het bij andere bedrijven werkt, maar zoek je ook de zekerheid en het vertrouwen van een vaste werkgever ? Dan zou jij best eens goed bij Boulder kunnen passen! In dit geval bespreken we graag de optie met je waarbij je in dienst treedt van Boulder Detachering.

Werken bij Boulder betekent een uitstekend basissalaris met bonusmogelijkheden en ‘legaal jobhoppen’ vanuit de zekerheid van een baan. Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer goed pensioenplan en een leaseauto (die privé gebruikt mag worden). Ook kun je de kennissessies en diverse live events bijwonen die we organiseren gedurende het jaar.

Interesse? Neem contact met ons op

Heb je interesse in bemiddeling via Boulder? Laat dan hier je gegevens achter en geef aan wat je zoekt en waarom, dan nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Solliciteer direct

Jouw Engineering consultants:

De beloften van Boulder:

Eigenzinnig: Vanuit expertise zijn wij eerlijk en direct in communicatie.

Verbindend: Wij brengen onze netwerken met elkaar in contact; high-tech & high-touch.

Bevlogen: Gepassioneerd en ondernemend; wij nemen actie, verantwoordelijkheid en staan open voor feedback.
Solliciteer direct

Sanne Hoogland - Engineering
   06 255 07 632
  s.hoogland@boulder.nl
  LinkedIn

Michiel Balk - Engineering
   06 - 15 21 55 71
  m.balk@boulder.nl
  LinkedIn

Patrick Beuse - Engineering
   06 131 07 530
  p.beuse@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media