Boulder Detachering Vriend van CliniClowns geworden. Wij steunen CliniClowns met een structurele bijdrage om zo mee te helpen het bijzondere werk van deze stichting mogelijk te maken!

Vriendenovereenkomst

Vrijdag 15 februari tekende Boulder bij CliniClowns een overeenkomst waarmee Boulder Detachering als ‘Vriend van’ dit goede doel structureel zal steunen.

Boulder vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de maatschappij en daarom is Boulder per heden deze Vriendenovereenkomst aangegaan. Namens CliniClowns was Ilse Beckers, Hoofd Marketing & Communicatie, aanwezig.

Wat doet CliniClowns?

CliniClowns zet zich sinds 1992 in voor zieke en gehandicapte kinderen. Door écht contact te maken en hun verbeeldingskracht in te zetten zorgen de CliniClowns ervoor dat deze kinderen weer even kind kunnen zijn. Een ontmoeting met een CliniClown heeft effect: kinderen ervaren bijvoorbeeld minder stress en angst.  Vandaag de dag spelen de CliniClowns in nagenoeg alle Nederlandse ziekenhuizen met een kinderafdeling, in revalidatieklinieken, hospices, op scholen en online. De clowns gaan ook naar zorginstellingen voor mensen met dementie. Daar zetten zij hun verbeeldingskracht met liefde en respect in om het isolement en de eenzaamheid te verzachten.

Meer weten over CliniClowns? Ga naar www.cliniclowns.nl

Boulder Detachering
Wiekenweg 34H
3815 KL Amersfoort

   06 23 87 93 47

  d.van.beek@boulder.nl

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
Volg ons op social media