Werken bij Boulder

Wil jij uitstekende arbeidsvoorwaarden? Wil jij jezelf ook blijven ontwikkelen bijvoorbeeld door regelmatig in een nieuwe werkomgeving te stappen? Ben je nieuwsgierig hoe het bij andere bedrijven werkt, maar zoek je ook de zekerheid en het vertrouwen van een vaste werkgever ? Dan zou jij best eens goed bij Boulder kunnen passen!

Als Boulder Professional ben je in dienst bij Boulder en voer je uiteenlopende opdrachten uit bij gave bedrijven (vraag naar onze opdrachtgevers). Je werkt daarnaast aan je eigen ontwikkeling via coaching, training en/of opleiding. Om jouw ambities waar te maken, krijg je ruimte en ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen binnen jouw specialisme.
Uiteraard kijken wij samen met jou welke opdracht bij jou past en is het van belang dat het klikt met de opdrachtgever. Want alleen dan kunnen we samen bouwen aan een langdurige samenwerking en het beste resultaat leveren.

Werken voor Boulder

Je komt in dienst van Boulder en hebt een vaste consultant als aanspreekpunt. Je consultant zoekt passende opdrachten voor je en begeleidt je bij je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Samen bespreek je welke opdrachten/opdrachtgevers bij jou passen, waarna je  tijdelijke opdrachten gaat uitvoeren die passen bij jou en jouw ontwikkeling.

Werken met Boulder betekent een uitstekend basissalaris met bonusmogelijkheden en  ‘legaal jobhoppen’ vanuit de zekerheid van een baan. Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden oa met goed pensioenplan en een leaseauto (die privé gebruikt mag worden). Ook organiseren we kennissessies en diverse live events gedurende het jaar. Wil jij werken met een jonge, mensgerichte en ondernemende club?

Meer weten over Boulder?

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Bekijk dan onze actuele vacatures of vul meteen het contactformulier in.


Ontdek onze vacatures!
Boulder Detachering
Wiekenweg 34H
3815 KL Amersfoort

   06 23 87 93 47

  d.van.beek@boulder.nl

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
Boulder Detachering is vriend van:
Volg ons op social media