Werken bij Boulder

Word jij Boulder Professional? 

Hou je van afwisseling en zoek je ook de zekerheid van een vaste werkgever met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Vind je het werken bij verschillende opdrachtgevers prettig? Dan ben jij de Boulder Professional die wij zoeken!

Boulder Professionals zijn in dienst bij Boulder en voeren uiteenlopende opdrachten uit bij verschillende organisaties. Je hebt ruime ervaring als engineer, werkvoorbereider, calculator, Revit modelleur, BIM coördinator, projectmanager of bedrijfsleider op MBO+, HBO- en WO opleidingsniveau. Ook starters kunnen als Boulder Professional bij ons aan het werk.

Om jouw ambitie waar te kunnen maken, krijg je volop ruimte en ondersteuning om je verder te ontwikkelen in jouw vakrichting.

Uiteraard kijken wij samen met jou welke opdracht bij jou past en is het van belang dat het klikt met de opdrachtgever. Want alleen dan kunnen we bouwen aan een langdurige samenwerking en goed resultaat leveren.

Werken voor Boulder

Je komt in dienst van Boulder en hebt een vaste consultant als aanspreekpunt. Je consultant zoekt passende opdrachten voor je en begeleidt je bij je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Samen bespreek je welke opdrachten/opdrachtgevers bij jou passen, waarna je  projecten gaat doen die passen bij jou en je ontwikkeling.

Werken bij of voor Boulder betekent een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, ontwikkelingsmogelijkheden, een pensioenregeling en eventueel een auto van de zaak.

Meer weten over Boulder?

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Bekijk dan onze actuele vacatures en vul het contactformulier in. Je kunt ook direct contact op nemen met Wybo Jan Haan w.j.haan@boulder.nl of bel 06 - 57 54 44 20.


Ontdek onze vacatures!
Boulder
Wybo Jan Haan

   06 575 44 420

  w.j.haan@boulder.nl

Schrijf je hier in!
Volg ons op social media