Boulder Detachering

Boulder ontzorgt en bespaart u kosten. Detachering is namelijk de kernactiviteit van Boulder. Om tot het beste resultaat te komen, bij de (vaak) tijdelijke aard van een opdracht, werken wij samen met ondernemers (zzp’ers) en met professionals die vanuit een arbeidscontract bij Boulder bij onze opdrachtgevers werken. De mogelijkheid om de professional uiteindelijk in dienst te nemen blijft bestaan. Op deze manier bent u als opdrachtgever van Boulder direct geholpen met uw capaciteitsvraag en kunt u een vooraf vastgestelde periode wennen aan een medewerker (en andersom natuurlijk).

Dit mag u van Boulder verwachten

Door onze focus op en ons sterke netwerk binnen de Engineering en Finance branche, spreken wij de taal en beschikken we over de juiste marktkennis om u te adviseren over de beste match. Onze werkwijze is transparant en eerlijk en wij hanteren het principe “no cure, no pay”. Wij maken samen heldere afspraken over de detachering en nemen onze taken en verantwoordelijkheden serieus: we onderhouden ons netwerk, checken referenties, voeren voortgangsgesprekken en sturen waar nodig bij. In al onze handelingen staan effectiviteit en transparantie voorop. We bieden verschillende soorten overeenkomsten en maken deze naar uw behoefte samen met u op. We houden namelijk van duidelijkheid. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Werkwijze Boulder Detachering

Boulder hanteert een all-in uurtarief exclusief reiskosten voor de opdrachtgever, waarbij alleen de door de opdrachtgever goedgekeurde, gewerkte uren in rekening worden gebracht. U heeft geen omkijken naar werkgeverslasten, reserveringen voor verlof en u draagt geen risico’s zoals doorbetaling bij ziekte. De professional is in dienst van Boulder, alle administratieve afwikkelingen worden door Boulder verzorgd. De professional start pas op de opdracht nadat de afspraken zijn gemaakt en vastgelegd.

Heeft u zelf een professional geworven voor een functie in uw organisatie maar heeft u tegelijkertijd behoefte aan flexibiliteit en ontzorging omtrent het werkgeverschap? Ook dan denkt Boulder met u mee: van het overnemen van de administratieve processen tot het begeleiden van de professional in zijn loopbaanontwikkeling. Op zoek naar vast personeel? Dan bieden wij u ook bemiddeling op basis van Werving & Selectie

Met ons in gesprek?

Neem voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking contact op:

Michiel Balk m.balk@boulder.nl of 06 - 15 21 55 71 (Engineering)
Jeroen Duijsters j.duijsters@boulder.nl of 06 - 39 38 65 59 (Finance)
Dennis van Beek d.van.beek@boulder.nl of 06 - 23 87 93 47 (Finance)

 

 

Boulder Detachering
Wiekenweg 34H
3815 KL Amersfoort

   06 23 87 93 47

  d.van.beek@boulder.nl

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief
Boulder Detachering is vriend van:
Volg ons op social media