ZZP Projectleider E – Amersfoort

Datum: 01-07-2024 | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

ZZP Projectleiders Elektrotechniek opgelet! Dit is je kans!

 

Organisatie

Wat is jouw werkplek?
Stel je voor: de ene dag ben je bezig met de aanleg van het elektrotechnische netwerk van een innovatief ziekenhuis en voor het volgende project stap je in de auto om de oplevering van een gloednieuw kantoorgebouw in goede banen te leiden. Misschien sluit je vrijdag de week af met een bezoek aan een school in Utrecht waar je slimme, duurzame verlichtingsoplossingen introduceert. Geen project is hetzelfde, en dat is nog zacht uitgedrukt! Natuurlijk zijn er volop uitdagingen te vinden in deze diverse projecten. Elke locatie, elk gebouw en elke opdrachtgever brengt zijn eigen unieke eisen en verrassingen met zich mee. Je zult werken met de mooiste opdrachtgevers van Nederland. Ze vertrouwen op jouw expertise en creativiteit om hun elektrotechnische dromen waar te maken.
 
 

Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?
Zonder twijfel ben jij als Projectleider Elektrotechniek verantwoordelijk voor het gehele traject van jouw projecten. Je zorgt er voor dat elk project voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften. Daarnaast speel je een cruciale rol in het oplossen van technische problemen en het implementeren van innovatieve oplossingen om de efficiëntie en duurzaamheid van de installaties te behouden en verbeteren. Maar dat doe je natuurlijk niet allemaal alleen! Je werkt met een team van betrokken en vakkundige collega’s, waar jij de leiding over hebt. Wat zijn jouw taken?
 • Jij stelt de werkplanning op, zorgt voor een efficiënte inzet van resources en bewaakt de projectbudgetten
 • Jij motiveert, begeleidt stuurt je team aan en bent in nauw contact met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers
 • Jij rapporteert over voortgang, uitdagingen en resultaten aan het management
 • Jij zorgt dat kwaliteitsnormen en veiligheidsvoorschriften nageleefd worden en voert kwaliteitscontroles uit
 • Jij evalueert afgeronde projecten en deelt de bevindingen hiervan met de organisatie.

 

Functie-eisen

Wie ben jij?
Als projectleider elektrotechniek heb jij, vanaf het allereerste ontwerp tot aan de laatste controle, de touwtjes stevig in handen. Je bent niet alleen een ster in plannen en coördineren, maar ook een bruggenbouwer tussen alle betrokkenen. Je weet hoe je mensen kunt enthousiasmeren en het beste uit hen kunt halen. Je weet prioriteiten te stellen en te handelen onder druk. Een obstakel? Jij vindt de oplossing. Je hebt een duidelijke manier van communiceren. Of het nu gaat om het uitleggen van technische details aan een klant of het rapporteren van de voortgang aan het management; je weet je boodschap altijd helder over te brengen. Kortom, als Projectleider Elektrotechniek ben jij de sleutel tot het succes van elk project. Verder ben jij:
 • In het bezit van relevante opleidingen/certificaten
 • Ervaren als Projectleider in de installatie- of elektrotechniek
 • Per direct beschikbaar voor 32-40 uur per week
 • Comminicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.
 

Aanbod

Wat levert het jou op?
Een mooie kans om jouw kwaliteiten in te zetten bij de mooiste, uiteenlopende projecten binnen Nederland. En verder:
 • Een ZZP-opdracht bij onze opdrachtgever voor nog onbepaalde duur voor een tarief van maximaal €85,- per uur
 • De opdracht is voor 32-40 uur per week.

 

Sollicitatie

Wil je meer informatie?
Mailen, solliciteren of appen mag altijd (s.hoogland@boulder.nl/06 25 50 76 32) als je vragen hebt! Een uitgebreide motivatiebrief is echt niet nodig. Ben je enthousiast? Kom in contact!
Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Sanne Hoogland - Engineering
   06 255 07 632
  s.hoogland@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media