Boulder Werving & Selectie

Boulder ontzorgt en bespaart u kosten; u kunt al uw activiteiten rond het vinden van nieuwe collega’s uit handen geven, op basis van ‘no-cure no pay’. Zoekt u vaste professionals voor uw bedrijf? Boulder vindt de best passende nieuwe collega! Bij Boulder verzorgen wij de werving & selectie van professionals op MBO+, HBO en WO-niveau. Wij werken per opdracht samen met een selectie collega ondernemers en beschikken zo over een uniek groot netwerk; dat betekent voor u; de beste oplossing binnen handbereik.

Wij zijn specialist in Engineering en Finance.

Boulder weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerker(s). Door onze uitgebreide kandidatendatabase en ons omvangrijke netwerk te combineren met jarenlange ervaring en marktkennis vinden wij de best gekwalificeerde professional voor uw bedrijf. Op basis van een, samen met u opgesteld, functieprofiel gaat Boulder in gesprek met geschikte
professionals voor uw bedrijf. Een voordeel van werving & selectie is dat u een tijdrovende procedure uit handen geeft aan een specialist in het werven en selecteren van professionals. U gaat in gesprek met door ons persoonlijk gesproken, uitvoerig gescreende en geschikt bevonden professionals en bepaalt wie u een baan aanbiedt.

Boulder werkwijze

  • Uw gesprekspartner is altijd een ervaren consultant die u helpt om de vraag scherp(er) te krijgen
  • Samenwerken met Boulder is prettig en risicoloos; u ontvangt pas een factuur wanneer u een door ons voorgestelde professional aanneemt, waarbij wij u ook een garantieperiode bieden. (Conform onze algemene voorwaarden)
  • Wij zijn flexibel en staan achter door ons voorgestelde professionals. Op aangeven van u als opdrachtgever bestaat de mogelijkheid van het starten met detachering, met een uitgestelde werving & selectie. (Werving & selectie – overname)
  • Samen komen we tot een no-nonsense, effectief werving- en selectieproces

Met ons in gesprek?

Neem voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking contact op:
Wybo Jan Haan w.j.haan@boulder.nl of 06 - 57 54 44 20 (Engineering)
Jeroen Duijsters j.duijsters@boulder.nl of 06 - 39 38 65 59 (Finance)

Boulder Detachering
Wiekenweg 44C
3815 KL Amersfoort

   06 57 54 44 20

  w.j.haan@boulder.nl

Schrijf je hier in!
Boulder Detachering is vriend van:
Volg ons op social media