Boulder Werving & Selectie

Boulder doet uw werving- en selectie voor vaste functies. Zoekt u vaste professionals voor uw installatiebedrijf? Boulder zoekt graag de juiste kandidaat! Bij Boulder verzorgen wij de werving & selectie van technische professionals op MBO+, HBO en WO-niveau. Wij zijn specialist in de Elektrotechniek en de Werktuigbouwkundige installatietechniek.

Boulder weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerkers. Door onze uitgebreide kandidatendatabase, ons omvangrijke netwerk en marktkennis vinden wij de best gekwalificeerde professional voor uw technische vacature. We zetten ons netwerk en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in om tot de juiste match te komen.

Wij hebben jarenlange ervaring met recruitment van technische professionals binnen de elektro- en werktuigbouwkundige installatietechniek.

Zoekt u een CAD engineer, Revit modelleur, BIM engineer, werkvoorbereider, engineer of projectleider/manager? Op basis van een, samen met u opgesteld, functieprofiel gaat Boulder in gesprek met geschikte professionals voor uw vacature.

Waarom Boulder? Boulder is uw partner in technisch recruitment

Met een groot aanbod van kandidaten vinden wij de medewerker die past bij uw organisatie. Het grote voordeel van werving & selectie is dat u een tijdrovende procedure uit handen geeft aan een specialist in het werven en selecteren van technisch personeel. U heeft zelf geen omkijken naar de sollicitatieprocedure en wij stellen alleen geschikte kandidaten aan u voor.

Boulder werkwijze

- een consultant als gesprekspartner die u helpt om de vraag scherp te krijgen en een passende professional te vinden
- een effectief werving- en selectieproces
- mogelijkheid van het starten met detachering, met een uitgestelde werving & selectie fee

Meer weten over oplossingen?

Neem voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking contact op met Wybo Jan Haan w.j.haan@boulder.nl of bel hem rechtstreeks op 06 - 57 54 44 20.

 

Boulder
Wybo Jan Haan

   06 575 44 420

  w.j.haan@boulder.nl

Schrijf je hier in!
Volg ons op social media