Werkvoorbereider Elektrotechniek – regio Amersfoort

Datum: 15-02-2024 | Regio: Gelderland | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Multidisicpiplinaire en uitdagende opdrachten oppakken, maar dan liever wel in regio Amersfoort? Start als werkvoorbereider elektrotechniek bij deze innovatieve en mensgerichte organisatie!


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Onder de rook van Amersfoort is deze technische dienstverlener al bijna een eeuw (!) hard bezig met technische innovatie. Wat voor projecten zij doen? Dat is ontzettend divers, van indrukwekkende installaties bij distributiecentra tot aan bibliotheken en zorginstellingen. Het toffe aan werken bij deze opdrachtgever is zeker deze afwisseling. Daarnaast is juist het mensgerichte karakter onderscheidend. Je werkt samen met collega’s die gemiddeld 10+ jaar werken bij deze organisatie, en dat zegt zeker wat. Collega’s staan echt voor elkaar klaar. Verder zijn de (secundaire) arbeidsvoorwaarden goed geregeld, is er ruimte voor plezier (denk aan een vrijdagmiddagborrel en samen sporten) en een ruim opleidingsbudget. Zo ontwikkel jij jezelf in een razend snel tempo op een leuke manier! 

Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Jij bent als werkvoorbereider elektrotechniek betrokken bij projecten binnen de utiliteit. Denk hierbij aan grote distributiecentra van bijvoorbeeld de Jumbo, sport- en bedrijfshallen, maar ook kleinere projecten zoals het regionale theater. Die afwisseling in projecten maakt jouw werk alles behalve eenzijdig! Wat zijn jouw taken?

 • Jij bent betrokken in alle stappen van het elektrotechnische project: van de aanvraag tot en met de realisatie en oplevering 
 • Jij houdt de planning van het project in ge daten, bestelt materiaal, stuurt monteursploegen aan en bent het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers
 • Jij bereidt het project voor (dit omvat het maken van calculaties en het uitwerken van offertes/ramingsverzoeken).


Functie-eisen

Wie ben jij? 

Natuurlijk ben jij ontzettend enthousiast over jouw vakgebied: elektrotechniek! Jij wilt jezelf heel graag blijven ontwikkelen als technisch professional, bijvoorbeeld richting een rol van projectleider. Tegelijkertijd hou jij van afwisseling. Het liefst is geen dag hetzelfde! De link met de dagelijkste praktijk vind jij fijn, want je bent niet alleen analytisch sterk maar zeker ook pragmatisch ingesteld. Verder ben je zeker ook stressbestendig een creatief. Wanneer er zich een probleem voordoet binnen een project, schiet jij niet in de stress. Samen met jouw collega’s ga je op zoek naar de best mogelijke oplossing. En daar krijg je energie van! Verder ben jij: 

 • In het bezit van een MBO- (niveau 4) of HBO diploma binnen de elektrotechniek

 • Ervaren als werkvoorbereider of (leidinggevend) monteur

 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week

 • Woonachtig in regio Amersfoort.

Aanbod

Wat levert het jou op?

De kans om je verder te ontwikkelen als werkvoorbereider binnen een ambitieuze én mensgerichte organisatie, waar ook mogelijkheden liggen voor jouw toekomstige carrière. En verder:

 • Een contract bij onze opdrachtgever voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd voor minimaal 32 en maximaal 40 uur per week

 • Een salaris tussen €3000 en €4500 euro (o.b.v. 40 uur p.w.), afhankelijk van jouw kennis en ervaring. De beloning is volledig conform CAO

 • 25 vakantie- en 13 ADV-dagen

 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mobiele telefoon, collectiviteitskorting op je zorgverzekering, een maandelijkse vrijdagmiddagborrel en deelname sportlessen.

Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Mailen, solliciteren of appen mag altijd (+31 6 25 50 76 32/s.hoogland@boulder.nl) als je vragen hebt! Een uitgebreide motivatiebrief is echt niet nodig. De beller is wel altijd sneller, dus pak de telefoon vooral op.


Sollicitatie

Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Sanne Hoogland - Engineering
   06 255 07 632
  s.hoogland@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media