Werkvoorbereider elektrotechniek (a.i.) – Regio Nijkerk

Datum: 13-09-2023 | Regio: Gelderland | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Ben jij een ambitieuze werkvoorbereider en werk je het liefst bij een familiaal bedrijf met groeiambitie? Deze mensgerichte organisatie is op zoek naar een interim werkvoorbereider! 


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Onze opdrachtgever is van oudsher een echt familiebedrijf, en dat merk je vanaf de eerste stap die je over de drempel zet. Veel collega’s werken er al langere tijd. Tegelijkertijd ziet de organisatie mooie kansen in de markt en pakken ze steeds grotere projecten op! Zodoende zijn ze op zoek naar nieuwe collega’s die gepassioneerd zijn over de elektrotechniek en mee willen bouwen aan de nieuwe organisatie.


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Jij bent als interim werkvoorbereider elektrotechniek betrokken bij projecten binnen de utiliteit. Denk hierbij aan grote distributiecentra van bijvoorbeeld de Jumbo, sport- en bedrijfshallen, maar ook kleinere projecten zoals het regionale theater. Die afwisseling in projecten maakt jouw werk alles behalve eenzijdig! Wat zijn jouw taken?

  • Jij bent betrokken in alle stappen van het elektrotechnische project: van de aanvraag tot en met de realisatie en oplevering
  • Jij houdt de planning van het project in ge daten, bestelt materiaal, stuurt monteursploegen aan en bent het aanspreekpunt voor klanten en leveranciers
  • Jij bereidt het project voor (dit omvat het maken van calculaties en het uitwerken van offertes/ramingsverzoeken).


Functie-eisen

Wie ben jij?

Natuurlijk ben jij ontzettend enthousiast over jouw vakgebied: elektrotechniek! Jij wilt jezelf heel graag blijven ontwikkelen als technisch professional, bijvoorbeeld richting een rol van projectleider. Tegelijkertijd hou jij van afwisseling. Het liefst is geen dag hetzelfde! De link met de dagelijkste praktijk vind jij fijn, want je bent niet alleen analytisch sterk maar zeker ook pragmatisch ingesteld. Verder ben je zeker ook stressbestendig en creatief. Wanneer er zich een probleem voordoet binnen een project, schiet jij niet in de stress. Samen met jouw collega’s ga je op zoek naar de best mogelijke oplossing. En daar krijg je energie van! Verder ben jij:

  • In het bezit van een MBO- of HBO diploma binnen de elektrotechniek
  • Ervaren als werkvoorbereider of (leidinggevend) monteur
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
  • Woonachtig in regio Nijkerk.Aanbod

Wat levert het jou op?

De kans om je verder te ontwikkelen als senior werkvoorbereider binnen een ambitieuze én mensgerichte organisatie, waar ook mogelijkheden liggen voor jouw toekomstige carrière. En verder:

  • Vanzelfsprekend: een marktconform tarief. Dit is in overleg met de organisatie en afhankelijk van jouw ervaring
  • De uren zijn in overleg, maar idealiter kan je voor 32 tot 40 uur per week aan de slag. Je uren verdelen over vier dagen is mogelijk
  • Wil je wel de afwisseling in projecten maar liever toch de zekerheid van een vast dienstverband? Dat kan ook! Neem vooral contact op met ons.


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Zie jij deze functie wel zitten en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV naar Talitha via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66.


Sollicitatie

Solliciteer via onderstaande knop! Direct contact opnemen mag natuurlijk ook.


Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media