Tekenaar E&W – Almere

Datum: 29-04-2024 | Regio: Flevoland | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Wel werken bij één van Nederlands grootste werkgevers, maar dan in een klein en multidisciplinair team? Start als Tekenaar E/W vanuit Almere!

Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Meer dan 20.000 medewerkers zijn dagelijks bij deze organisatie in de weer om facilitaire oplossingen te bieden in allerlei sectoren: van de zorg, tot aan de beveiliging en telecom – deze organisatie is de perfecte partij om te helpen. Als Tekenaar E&W ben jij onderdeel van een multidisciplinair team, dat specifiek verantwoordelijk is voor diverse gebouwgebonden installaties. Jullie verzorgen o.a. het onderhoud en diverse innovaties aan gebouwen door het hele land. De organisatie hecht veel waarde aan het werkgeluk van alle medewerkers en is van oudsher een familiebedrijf. Wat je daarvan merkt in de dagelijkse praktijk? Geen strakke, hiërarchische cultuur, maar juist een duidelijke en informele manier van communiceren. No-nonsense, noemen wij dat!

Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als tekenaar elektrotechniek ben jij eindverantwoordelijk voor het maken van nauwkeurige ontwerpen. Op basis van jouw werk gaan je collega’s aan de slag! Je houdt je bezig met diverse installaties aan gebouwen door heel Nederland. Jij zorgt ervoor dat het project soepeltjes verloopt dankzij jouw nauwkeurige tekenvaardigheden. Met jouw team zorg jij ervoor dat de complete aanleg van elektrotechnische installaties soepel verloopt. Jouw taken zijn:

 • Je maakt tekeningen en zorgt ervoor dat deze kloppend zijn

 • Jij hebt contact met diverse collega’s en de opdrachtgever, en stelt bij wanneer nodig

 • Jij denkt proactief mee over het moderniseren van alle luchtbehandeling-, klimaat- en elektrotechnische installaties.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Collega’s omschrijven jou zonder enige twijfel als een specialistische tekenaar binnen de elektrotechniek/installatietechniek. Je bezit over de benodigde technische expertise en wordt erg blij van de veelzijdigheid en afwisseling binnen jouw veld. Natuurlijk bezit je ook over sterke analytische vaardigheden, wat ervoor zorgt dat je een kei bent in het managen van details zonder het grotere plaatje uit het oog te verliezen. Zo zorg je ervoor dat de deadline gehaald wordt! Én dat het resultaat ook nog eens optimaal is. Verder ben jij:

 • In het bezit van een MBO of HBO diploma binnen de elektro- of energietechniek

 • Ervaren als tekenaar binnen de elektrotechniek. Heb je deze ervaring niet maar vind je deze rol wel interessant? Neem alsnog contact op!

 • Fulltime beschikbaar, maar in ieder geval 32 uur

 • Ervaren in Autocad en Stabicad. Kennis van Nordinet is een pré, maar je bent in ieder geval bereid om dit systeem eigen te maken

 • Woonachtig in regio Almere.

Aanbod

Wat levert het jou op?

Een grote diversiteit aan projecten binnen een klein en hecht team. En verder:

 • Een contract bij onze opdrachtgever minimaal 32 en maximaal 40 uur per week

 • Een salaris tussen €3000 en €3600 euro (o.b.v. 40 uur p.w.), afhankelijk van jouw kennis en ervaring. De beloning is volledig conform CAO (Metaal & Techniek)

 • 25 vakantie- en 13 ADVdagen

 • Ontwikkelmogelijkheden via o.a. een online leerplatform

 • Een telefoon van de zaak en een reiskostenvergoeding.

Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Mailen, solliciteren of appen mag altijd (+31 6 25 50 76 32/s.hoogland@boulder.nl) als je vragen hebt! Een uitgebreide motivatiebrief is echt niet nodig. De beller is wel altijd sneller, dus pak de telefoon vooral op.

Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Sanne Hoogland - Engineering
   06 255 07 632
  s.hoogland@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media