Specialist Meet- en Regeltechniek – Schiedam

Datum: 29-04-2024 | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Zorg jij voor perfect op elkaar aangesloten installaties, zodat alles volgens ontwerp werkt? Wij zoeken een specialist binnen de meet- en regeltechniek voor een mensgerichte organisatie!

 

Organisatie

Wat is jouw werkplek?
Deze technische projectenorgansiatie is gespecialiseerd in het digitaliseren en elektrificeren van diverse gebouwen binnen de utiliteit, waarvoor ze dagelijks honderden opdrachtgevers bedienen. En dit doen ze al meer dan honderd jaar! Zo lang zijn ze al innovatief op het gebied van allerlei thema’s, van energieopwekking tot aan lokale netaansluitingen. Vanuit diverse vestigingen vanuit heel Nederland werken ze op het gebied van installatietechniek aan een grote verscheidenheid van projecten, waarbij duurzaamheid een belangrijk thema is. Om deze mooie projecten ook in de toekomst met succes op te kunnen blijven leveren, zoeken ze een specialist Meet- en Regeltechniek! In deze rol werk je nauw samen met een werkvoorbereider en projectleider, maar ook het serviceteam en leveranciers. Een zeer veelzijdige functie waarbij je de verantwoordelijkheid draagt voor het naar behoren werken van alle installaties! 
 

Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?
Als Specialist Meet- en Regeltechniek ben jij, samen met je projectleider, in de lead wat betreft de afronding van projecten. Jij zorgt er in de eindfase voor dat installaties niet alleen afzonderlijk van elkaar, maar ook in combinatie met elkaar functioneren. Jouw taken zijn:
 • Je bent 1/3 van je tijd aan het inbedrijfstellen van installaties en 2/3 aan het zorgen voor een optimale werking en trouble-shooten
 • Je test verschillende installaties, zorgt dat alles er netjes uit ziet bij oplevering en stuurt de leverancier en monteurs hierin aan
 • Je bent deel van het serviceteam en geeft deze training over het pand en de betreffende installaties, zodat ze altijd weten hoe bij elke installatie de vork in de steel zit
 • Je stelt inbedrijfstelrapporten op, implementeert onderhoudscontracten en doet asset checks.

 

Functie-eisen

Wie ben jij?
Omdat je als specialist meet- en regeltechniek op diverse locaties te vinden bent en veel verschillende mensen ontmoet, zoeken we iemand die communicatief vaardig is en mensen met elkaar weet te verbinden. Je bent flexibel en weet je vrij te bewegen in elke situatie. Je staat stevig in je schoenen en vindt voor elke technische uitdaging een passende oplossing. Verder beschik jij over:
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Servicetechnicus of inbedrijfsteller
 • Een relevante technische opleiding
 • Ervaring in het gebruik van GBS systemen (Waaronder Priva)
 • Kli A, Mrka (Priva PCE certificaat is een pré).

 

Aanbod

Wat levert het jou op?
In de eindfase van het project zorg jij voor een succesvolle afronding, in een mensgerichte organisatie met een grote ambitie! En verder:
 • Een contract voor een jaar met een proeftijd van een maand, waarbij de insteek is om langere tijd met elkaar samen te werken
 • Het arbeidsvoorwaardelijk pakket is volledig CAO-conform (Metaal en Techniek)
 • Een salaris tussen de €3500,- en €5000,- b/pm (o.b.v. 40 uur per week)
 • Een lease auto
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Goede overige arbeidsvoorwaarden m.b.t. jouw ontwikkeling en gezondheid (denk aan een ontwikkelbudget en bedrijfsfitness).

 

Sollicitatie

Wil je meer informatie?
Mailen, solliciteren of appen mag altijd (s.hoogland@boulder.nl/06 25 50 76 32) als je vragen hebt! Een uitgebreide motivatiebrief is echt niet nodig. Ben je enthousiast? Kom in contact!
 
Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Sanne Hoogland - Engineering
   06 255 07 632
  s.hoogland@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media