Servicemonteur W – Amersfoort

Datum: 15-06-2022 | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Goede arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit en vertrouwen vanuit je werkgever én doorgroeimogelijkheden? Wie weet is dit je kans!

Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Ziekenhuizen, MBO’s, kantoorpanden, zelfs Holland Casino: deze organisatie zorgt ervoor dat iedereen die het betreffende gebouw betreedt zich comfortabel voelt. De afgelopen jaren hebben ze zo o.a. het UMC succesvol geholpen te verduurzamen. Omdat er steeds meer projectaanvragen bijkomen, zijn ze nu hard op zoek naar technische vakprofessionals!


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

De opdrachtgever heeft de wens om het serviceteam te professionaliseren en uit te breiden. Daar draag jij direct aan bij! Als servicemonteur ben jij verantwoordelijk voor de de gebouwgebonden installaties van diverse opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan de installaties die er nodig zijn om de ziekenhuiskamers te verwarmen. Of een koelinstallatie voor in een groot kantoorpand. Jij zorgt ervoor dat deze zo soepel mogelijk draaien. Wat zijn jouw taken?

 • Jij verricht het onderhoud aan diverse installaties
 • Je zorgt ervoor dat storingen worden opgelost. Één keer per acht weken heb je een consignatiedienst van maandag tot maandag (waar je een vergoeding van dik 200 euro voor krijgt)
 • Jij overlegt met de collega’s in het klantteam
 • Jij draagt zorg voor je eigen planning, de benodigde materialen en je administratie.


Functie-eisen

Wie ben jij?

Zonder enige twijfel word jij gekenmerkt door jouw enthousiasme over jouw vakgebied: installatietechniek! Behalve deze passie ben je vooral ook in contact met verschillende mensen. Zo vind je het leuk om verschillende klanten te bedienen en hun installaties te zien. Verder ben je zeker ook stressbestendig en flexibel. Wanneer er een storing is, schiet jij niet in de stress. Samen met jouw collega’s ga je op zoek naar de best mogelijke oplossing. En daar krijg je energie van! Verder ben jij:

 • In het bezit van een MBO (minimaal niveau 3) diploma, met een specialisme binnen de installatietechniek (bijvoorbeeld MIT)
 • Ervaren als (service)monteur en gebouw gebonden installaties
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.


Aanbod

Wat levert het jou op?

Een kans om te werken bij een informele organisatie in een gezellig team. En verder:

 • Een contract bij onze opdrachtgever voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd voor minimaal 32 en maximaal 40 uur per week
 • Een salaris tussen €3000 en €4200 euro (o.b.v. 40 uur p.w.), afhankelijk van jouw kennis en ervaring. De beloning is volledig conform CAO (Klein metaal)
 • 25 vakantie- en 13 ADVdagen
 • Flexibiliteit qua werkuren, voor zover mogelijk
 • Diverse opleidingsmogelijkheden.


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Zie jij deze functie wel zitten en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV naar Talitha via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66.

Sollicitatie

Solliciteer via onderstaande knop! Direct contact opnemen mag natuurlijk ook.


Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media