Recruitment Specialist – Amersfoort

Datum: 11-04-2022 | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Ben jij resultaatgericht en haal je veel energie uit écht iets betekenen voor mensen? Sluit je aan bij Boulder! En maak impact op het werkgeluk van professionals en opdrachtgevers in ons netwerk.


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

De leukste werkgever van Nederland. Boulder, natuurlijk! Even los van dit hoge “Wij van WC-eend”-gehalte: Wij zijn een charmante intermediair, met hoofdkantoor in Amersfoort. We groeien iets sneller dan de doelstelling, maar volgens ambitie 😉 en hechten waarde aan lol hebben in wat je doet en dit met kwaliteit doen. Als jij Boulder komt versterken in ons spiksplinternieuwe pand, ga je intern nauw samenwerken met Jeroen, Dennis, Wybo-Jan, Talitha, Patrick en Lena. Jep. Zo klein zijn we (nog). Dat maakt de lijnen kort, de communicatie duidelijk, en zorgt er bovenal voor dat er ontzettend veel mogelijk is met betrekking tot de ontwikkeling van jou én de organisatie. Want ja, zo zien wij het wel: die organisatie is ook van jou! We zijn expert in ons vakgebied, een tikkie eigenwijs en behoorlijk nieuwsgierig. En elke dag zijn we erop gebrand om (waarden en drijfveren van) professionals met de (cultuur en visie van de) mooiste opdrachten te verbinden. Kom jij ons versterken?


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als recruiter ben je verantwoordelijk voor het vinden en spreken van de beste professionals op de arbeidsmarkt, in elk geval binnen de specialismen techniek en finance. Dit doe jij zowel met de vacature als de professional als uitgangspunt, wat betekent dat je voor opdrachtgevers op zoek gaat naar nieuwe werknemers, maar zeker ook proactief goede professionals aan je bindt zonder dat er een vacature is. Wat zijn jouw taken?

 • Jij beheert de diverse jobboards (je stelt vacatureteksten op en plaatst deze), je hebt contact met sollicitanten
 • Je voert kennismakingsgesprekken en maakt vervolgafspraken met de professionals in je netwerk. In gevallen stel je kandidaten (proactief) intern voor en soms rechtstreeks aan oonze opdrachtgevers
 • Je onderhoudt contact met de professionals waarbij je de behoefte van de persoon centraal staat. Je zorgt ervoor dat jouw collega’s op de hoogte zijn van talent in jouw netwerk, zodat je met elkaar veel betekent voor deze professionals en opdrachtgevers.
 • Je benadert kandidaten op LinkedIn en andere kanalen
 • Je neemt een adviserende rol aan richting opdrachtgevers en collega’s wanneer jij verbeterpunten en/of kansen ziet in de markt of het recruitmentproces.


Functie-eisen

Wie ben jij?

Ben jij door de wol geverfd als recruitment professional? Of sta je nog aan het begin van je carrière binnen dit mooie vak? Omdat er binnen Boulder zoveel kansen liggen, staan we voor allebei open. Hoe dan ook ben jij enthousiast en mensgericht. Je neemt makkelijk het initiatief tot contact, live, telefonisch, maar wanneer een contactpersoon liever appt – ook prima. Jouw inlevingsvermogen zorgt ervoor dat je écht te horen krijgt wat iemand nodig heeft. Tegelijkertijd sta je open voor feedback en durf je het aan om een kritische noot te plaatsen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, wat ervoor zorgt dat je zelfstandig aan de slag gaat, maar ook om hulp vraagt wanneer nodig. Humor en lichtvoetigheid vinden we ook belangrijk. Een grapje op kantoor? Daar doe jij graag aan mee! Verder ben jij:

 • In het bezit van HBO werk- en denkniveau. Een relevante HBO- of WO-opleiding (denk aan de richtingen psychologie, HR, culturele antropologie, bedrijfskunde) is mooi meegenomen, maar geen eis
 • Ervaren op het vlak van recruitment en/of HR. Heb je geen ervaring maar wil jij je ontwikkelen als recruiter? Solliciteer alsnog!
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Woonachtig in regio Amersfoort. Ook wij houden ons aan de Corona-regels, maar voor ons vakgebied is het fijn dat je minimaal 50% van je werkweek op kantoor bent.


Aanbod

Wat levert het jou op?

De kans om impact te maken op een groeiende organisatie en jouw stempel te drukken op de arbeidsmarkt. Én de mogelijkheden voor jouw carrière zijn talrijk: richting marketing, HR, sales, management? Kan allemaal. Dat heb je zelf in de hand. En verder:

 • Een contract bij Boulder voor een jaar, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd
 • Natuurlijk een marktconform salaris. Dit is volledig afhankelijk van jouw ervaring als recruiter en bespreken we daarom liever telefonisch
 • 25 vakantiedagen
 • Een leaseauto zonder eigen bijdrage die je ook buiten werk mag gebruiken
 • Een laptop en telefoon, pensioensopbouw, flexibiliteit
 • De leukste collega’s, allen > 10 jaar ervaring als intermediair.


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Ben jij onze nieuwe collega? Je mag altijd direct contact opnemen met mij (Talitha) via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66. Sinds september 2021 werk ik bij Boulder en ik vertel je graag waarom ik zo blij word van mijn werk. Je mag natuurlijk ook ‘klassiek’ solliciteren door je CV te sturen, maar ik vertel je nog liever meer tijdens een telefonische kennismaking!Sollicitatie

Solliciteer via onderstaande knop! Direct contact opnemen mag natuurlijk ook.


Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Wij bemiddelen HBO en WO geschoolde professionals in technische en financiële functies.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media