Recruitment Specialist – Amersfoort

Datum: 09-05-2023 | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Het liefst verder als recruitment specialist bij een ondernemende club? Om zo te ontdekken of je zelf ook wilt ondernemen? Sluit je aan bij Boulder en help ons groeien! 


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

De leukste werkgever van Nederland. Boulder, natuurlijk! Even los van dit hoge “Wij van WC-eend”-gehalte: Wij zijn een ambitieuze intermediair, met hoofdkantoor in Amersfoort. We groeien iets sneller dan de doelstelling en hechten waarde aan lol hebben in wat je doet. En aandacht. Als jij Boulder komt versterken in ons spiksplinternieuwe pand, ga je intern nauw samenwerken met Jeroen, Dennis, Wybo-Jan, Talitha, Patrick, Colin en Lena. Jep. Zo klein zijn we (nog). Dat maakt de lijnen kort, de communicatie duidelijk, en zorgt er bovenal voor dat er ontzettend veel mogelijk is met betrekking tot de ontwikkeling van jou én de organisatie. Want ja, zo zien wij het wel: die organisatie is ook van jou! We zijn expert in ons vakgebied, een tikkie eigenwijs en behoorlijk nieuwsgierig. En elke dag zijn we erop gebrand om (waarden en drijfveren van) professionals met de (cultuur en visie van de) mooiste opdrachten te verbinden. Kom jij ons versterken?


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als Recruitment Specialist ben jij, samen met Talitha, de interne expert op het gebied van recruitmentprocessen. Je bent een adviseur op het gebied van hoe we recruitment het beste kunnen inrichten. Aan wat voor onderwerpen je kunt denken? We willen bijvoorbeeld aan de slag gaan met referral recruitment, zijn benieuwd hoe jij naar onze website kijkt en willen onderzoeken hoe we het beste gebruik kunnen maken van diverse jobboards. Hier hebben we al stappen in gezet, maar we zoeken een sparringpartner! Behalve jouw duidelijk consulterende rol op dit vlak, ben jij ook verantwoordelijk voor het vinden en spreken van de beste professionals op de arbeidsmarkt, in elk geval binnen de techniek en finance. Dat is voor jou natuurlijk gesneden koek. Als dit goed gaat en we voegen meer en meer collega’s toe, liggen er andere taken en verantwoordelijkheden (marketing, arbeidsmarktcommunicatie, HR? Bepaal het maar) in het verschiet. Wat zijn jouw taken?

 • Jij beheert het hele recruitmentproces (van inventarisatie, search en de afronding) voor diverse vacatures, waarbij je ook bepaalt welke vacature prioriteit krijgen en welke vacatures je niet oppakt
 • Je hebt regelmatig contact met jouw opdrachtgevers, waarbij je een adviserende rol aanneemt
 • Je bent betrokken bij procesoptimalisaties, waarbij je zelf de regie neemt en bepaalt wat je graag anders ziet. Hierbij kun je denken aan verschillende thema’s 
 • Je houdt ontwikkelingen in de markt in de gaten. Zo sluit je aan bij diverse events en deel je jouw kennis met je collega’s, bijvoorbeeld door het geven van workshops of het delen van rapporten van o.a. LinkedIn. 


Functie-eisen

Wie ben jij?

Inmiddels heb jij al een aantal jaren ervaring binnen de arbeidsmarktbemiddeling, waardoor je stevig in je schoenen staat als adviserende recruiter. Je bent niet snel van je stuk gebracht! Als recruiter is het belangrijk dat je communicatief sterk bent en makkelijk initiatief neemt. Jij kunt bovendien snel inschatten of je iets hebt aan een sollicitant of professional die je benadert. Zie je een profiel op LinkedIn? Jij schudt in een mum van tijd een pakkende tekst uit je mouw. Jouw mensgerichte blik en empathie zorgen ervoor dat jouw gesprekspartners zich op hun gemak voelen bij je. Verder ben je ontwikkelingsgericht en geef je gemakkelijk feedback aan minder ervaren maar óók aan je ervaren collega’s en opdrachtgevers. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, wat ervoor zorgt dat je zelfstandig aan de slag gaat, maar ook om hulp vraagt wanneer nodig. Humor en lichtvoetigheid vinden we ook belangrijk. Een grapje op kantoor? Daar doe jij graag aan mee! Verder ben jij:

 • In het bezit van HBO werk- en denkniveau. Een relevante HBO- of WO-opleiding (denk aan de richtingen psychologie, HR, culturele antropologie, bedrijfskunde) is mooi meegenomen, maar geen eis
 • Minimaal 3 jaar ervaren als recruiter/intercedent binnen de arbeidsbemiddeling. Idealiter neem je een netwerk binnen de (elektro)techniek of finance met je mee, maar ook dat is geen harde eis
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Woonachtig in regio Amersfoort, waar ons pand gevestigd is.


Aanbod

Wat levert het jou op?

De kans om jouw expertise in te zetten om Boulder als een raket te laten groeien. En jij groeit mee! Richting HR of talent management, bijvoorbeeld. Toch liever zelf gaan ondernemen als ZZP’er, maar dan wel verbonden aan ons? Dat kan ook! We zien jou echt als mede-ondernemer binnen Boulder. 

 • Een contract bij Boulder voor een jaar, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd
 • Een salaris tussen de €3.200,- en €4.000,- (o.b.v. 40 uur per week) afhankelijk van jouw werkervaring en studieachtergrond
 • 25 vakantiedagen
 • Een zeer gunstige bonusregeling, zonder limiet (!) 
 • Een leaseauto zonder eigen bijdrage die je ook buiten werk mag gebruiken
 • Een laptop en telefoon, pensioensopbouw, de leukste collega’s, een tafeltennistafel, wandelingen in het natuurgebied wat achter ons prachtige pand ligt….. Zo kunnen we nog wel even doorgaan! 


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Ben jij onze nieuwe collega? Je mag altijd direct contact opnemen met mij (Talitha) via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66. Sinds september 2021 werk ik bij Boulder en ik vertel je graag waarom ik zo blij word van mijn werk. Je mag natuurlijk ook ‘klassiek’ solliciteren door je CV te sturen, maar ik vertel je nog liever meer tijdens een telefonische kennismaking! 


Sollicitatie

Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Wij bemiddelen HBO en WO geschoolde professionals in technische en financiële functies. 

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media