Recruitment Consultant – Amersfoort

Datum: 14-11-2022 | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Ben jij gedreven om de best mogelijke resultaten te halen én om echt wat te betekenen voor mensen? Ontwikkel jezelf als consultant in de arbeidsbemiddeling bij Boulder en leer de kneepjes van het vak!


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

De leukste werkgever van Nederland. Boulder, natuurlijk! Even los van dit hoge “Wij van WC-eend”-gehalte: Wij zijn een ambitieuze intermediair, met hoofdkantoor in Amersfoort. We groeien iets sneller dan de doelstelling en hechten waarde aan lol hebben in wat je doet. En aandacht. Als jij Boulder komt versterken in ons spiksplinternieuwe pand, ga je intern nauw samenwerken met Jeroen, Dennis, Wybo-Jan, Talitha, Patrick, Colin en Lena. Jep. Zo klein zijn we (nog). Dat maakt de lijnen kort, de communicatie duidelijk, en zorgt er bovenal voor dat er ontzettend veel mogelijk is met betrekking tot de ontwikkeling van jou én de organisatie. Want ja, zo zien wij het wel: die organisatie is ook van jou! We zijn expert in ons vakgebied, een tikkie eigenwijs en behoorlijk nieuwsgierig. En elke dag zijn we erop gebrand om (waarden en drijfveren van) professionals met de (cultuur en visie van de) mooiste opdrachten te verbinden. Kom jij ons versterken?


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als Recruitment Consultant ben je verantwoordelijk voor het vinden en spreken van de beste professionals op de arbeidsmarkt, in elk geval binnen de specialismen techniek en finance. Dit doe jij zowel met de vacature als de professional als uitgangspunt, wat betekent dat je voor opdrachtgevers op zoek gaat naar nieuwe werknemers, maar zeker ook proactief goede professionals aan je bindt zonder dat er een vacature is. Tegelijkertijd ontwikkel jij je als volledig sparringpartner richting onze huidige opdrachtgevers én nieuwe klanten die jij binnenhaalt. Dit alles doe je uiteraard in samenwerking met je collega’s. Wat zijn jouw taken?

 • Jij beheert de diverse jobboards (je stelt vacatureteksten op en plaatst deze), je hebt contact met sollicitanten
 • Je voert kennismakingsgesprekken en maakt vervolgafspraken met de professionals in je netwerk. In gevallen stel je kandidaten (proactief) intern voor en soms rechtstreeks aan onze opdrachtgevers
 • Je onderhoudt contact met de professionals waarbij je de behoefte van de persoon centraal staat
 • Je hebt regelmatig contact met jouw opdrachtgevers, waarbij je een adviserende rol aanneemt
 • Je benadert kandidaten op LinkedIn en andere kanalen
 • Je bent betrokken bij procesoptimalisaties.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Of je nou net afgestudeerd bent, al een paar jaar ervaring hebt als recruitment consultant óf vanuit een heel ander vakgebied een overstap wil maken richting de dynamiek van de arbeidsbemiddeling: we staan voor alles open. Hoe dan ook ben jij enthousiast en mensgericht. Je neemt makkelijk het initiatief tot contact, live, telefonisch, maar wanneer een contactpersoon liever appt – ook prima. Jouw inlevingsvermogen zorgt ervoor dat je écht te horen krijgt wat iemand nodig heeft. Tegelijkertijd sta je open voor feedback en durf je het aan om een kritische noot te plaatsen. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, wat ervoor zorgt dat je zelfstandig aan de slag gaat, maar ook om hulp vraagt wanneer nodig. Humor en lichtvoetigheid vinden we ook belangrijk. Een grapje op kantoor? Daar doe jij graag aan mee! Verder ben jij:

 • In het bezit van HBO werk- en denkniveau. Een relevante HBO- of WO-opleiding (denk aan de richtingen psychologie, HR, culturele antropologie, bedrijfskunde) is mooi meegenomen, maar geen eis
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Woonachtig in regio Amersfoort, waar ons pand gevestigd is.

Aanbod

Wat levert het jou op?

De kans om impact te maken op een groeiende organisatie en jouw stempel te drukken op de arbeidsmarkt. Én de mogelijkheden voor jouw carrière zijn talrijk: richting eigen ondernemerschap, consultancy, sales? Kan allemaal. Dat heb je zelf in de hand. En verder:

 • Een contract bij Boulder voor een jaar, met de intentie om te verlengen voor onbepaalde tijd
 • Een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- (o.b.v. 40 uur per week) afhankelijk van jouw werkervaring en studieachtergrond
 • 25 vakantiedagen
 • Een leaseauto zonder eigen bijdrage die je ook buiten werk mag gebruiken
 • Een laptop en telefoon, pensioensopbouw, de leukste collega’s, een tafeltennistafel, wandelingen in het natuurgebied wat achter ons prachtige pand ligt….. Zo kunnen we nog wel even doorgaan!


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Ben jij onze nieuwe collega? Je mag altijd direct contact opnemen met mij (Talitha) via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66. Sinds september 2021 werk ik bij Boulder en ik vertel je graag waarom ik zo blij word van mijn werk. Je mag natuurlijk ook ‘klassiek’ solliciteren door je CV te sturen, maar ik vertel je nog liever meer tijdens een telefonische kennismaking!


Sollicitatie

Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Wij bemiddelen HBO en WO geschoolde professionals in technische en financiële functies.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media