Projectmanager W – Landelijk

Datum: 13-05-2024 | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

De leiding nemen over projecten met een sterke focus op duurzaamheid? Wij zijn op zoek naar diverse projectmanagers die direct in dienst gaan bij onze opdrachtgever in Amsterdam, voor diverse projecten in de het hele land!

 

Organisatie

Wat is jouw werkplek?
Als projectenorganisatie pakt deze organisatie een grote diversiteit aan klussen op, waarbij je kunt denken aan projecten binnen de infra, woninbouwprojecten, waterbouwkundige projecten – en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De organisatie staat als specialist op het gebied van projectmanagament bekend, waarbij dertig professionals de opdrachtgevers door het hele land adviseren. Waar zij hun werkgeluk uithalen? De afwisseling tussen de projecen, de enthousiaste collega’s én dat er echt wordt gekeken naar ieders expertise bij het aannemen en verdelen van projecten. 

 

Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?
Als manager ben jij eindverantwoordelijk voor één of meerdere projcten die binnen jouw expertise vallen, van inventarisatie en advies tot aan afronding van het project. Jouw taken zijn:

 • Jij onderhoudt contact met diverse (externe) stakeholders, te denken aan de opdrachtgever (particulier of overheid), technische professionals en interne collega’s
 • Je onderzoekt bij welke projecten jullie betrokken zouden willen zijn
 • Je stuurt aan op het naleven van de budgetten en geeft hier gevraagd en ongevraagd advies over
 • Je zorgt ervoor dat je up-to-date blijft m.b.t. jouw expertise en vraagstukken binnen klimaatadaptatie, duurzame mobiliteit, circulariteit en de energie- en warmtetransitie.

 

Functie-eisen

Wie ben jij?
Natuurlijk is het van cruciaal belang dat jij als projectmanager de juiste kennis en ervaring hebt binnen de techniek én daar enthousiast over bent. Dat draag je namelijk ook over op je opdrachtgevers en collega’s! Los daarvan ben jij als projectmanager een betrokken verbinder en neem je volledig de verantwoordelijkheid voor de projecten die jij managet. Je communiceert helder en concreet. Jouw nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat je graag verder kijkt dan je neus lang is en dat je op zoek gaat naar creatieve oplossingen. Bovenal ben jij erop gebrand om de wereld een stukje beter achter te laten met de projecten die jij afrondt! Verder ben jij:

 • In het bezit van een Hbo- of WO diploma binnen de civiele techniek of in de ruimtelijke sector
 • Beschikbaar voor minimaal 16 uur per week
 • Ervaren met meerdere projecten, idealiter binnen overheidsinstellingen
 • Woonachtig in de Randstad of in regio Noord Brabant
 • In het bezit van een rijbewijs.

 

Aanbod

Wat levert het jou op?
De kans om samen te werken met bevlogen collega’s aan een grote verscheidenheid van projecten – eigenlijk de afwisseling van interim-opdrachten maar wél met een vaste basis! En verder:

 • Een salaris tussen €4.000,- en €6.800,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring
 • Een elektrische leaseauto die je ook privé mag gebruiken
 • Goede overige arbeidsvoorwaarden die we graag telefonisch met je doornemen (denk aan een pensioen, een dertiende én een veertiende maand, een bonus, etc.).

 

Inlichtingen

Wil je meer informatie?
Mailen, solliciteren of appen mag altijd (t.hunnik@boulder.nl/+31 6 51 91 05 66) als je vragen hebt! Een uitgebreide motivatiebrief is echt niet nodig. Ben je enthousiast? Kom in contact!

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media