Projectleider Werktuigbouw – Regio Doetinchem

Datum: 14-11-2022 | Niveau: HBO | Dienstverband: Vast

Introductie

Maak jij de vervolgstap in je technische carrière door eindverantwoordelijkheid te nemen over werktuigkundige projecten? En werk je het liefst bij een ambitieus en mensgericht bedrijf? Misschien is dit jouw nieuwe baan! 

Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Dichtbij de grens met Duitsland is deze organisatie, die inmiddels bestaat uit vijf werkmaatschappijen, alweer 100 jaar gespecialiseerd in de installatietechniek. In deze eeuw heeft de organisatie continu meebewogen met de wensen van de markt en maatschappij. Juist die instelling zorgt ervoor dat ze ook vandaag in de regio bekend staan als een professionele partner op het gebied van complexe installaties. De cultuur binnen de organisatie wordt gekenmerkt door de mensgerichte blik, korte communicatie lijnen, en een duidelijke innovatieve blik. Wat je hiervan merkt als collega? Dat er naar jouw ontwikkelingsbehoeften wordt gekeken, dat er duidelijk en helder wordt gecommuniceerd én dat je de kans krijgt om je bezig te houden met actuele thema’s zoals duurzaamheid.


Functie

Wat is jouw verantwoordelijkheid?

Dankzij de groei van de organisatie – zo zijn er diverse nieuwe projecten “binnengesleept” binnen het onderwijs, de zorg en de industrie – is er vraag naar een gedreven Projectleider W die eindverantwoordelijkheid neemt voor diverse projecten. Vaak zijn de installaties complex, daarom is jouw expertise hard nodig! Je werkt in een team samen met andere vakprofessionals. Hierbinnen heb jij de leiding: jij stuurt er op aan dat het project aan de standaarden m.b.t. kwaliteit en efficiëntie voldoet. Wat zijn jouw taken?

 • Als projectleider werktuigbouw stuur je jouw team aan, zodat het juiste resultaat wordt behaald
 • Jij controleert de planning, houdt meer- en minderwerk en het rendement in de gaten, controleert de uitvoering, en de veiligheid en kwaliteit. Hiervoor bezoek je regelmatig de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen
 • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor diverse klanten.


Functie-eisen

Wie ben jij?

Collega’s omschrijven jou zonder enige twijfel als een allround specialist binnen de intstallatietechniek. Je bezit over de benodigde technische expertise en wordt erg blij van de veelzijdigheid en afwisseling binnen jouw veld. Dankzij jouw enthousiasme en sterke communicatieve vaardigheden weet je jouw team goed te motiveren. Natuurlijk bezit je ook over sterke analytische vaardigheden, wat ervoor zorgt dat je een kei bent in het managen van details zonder het grotere plaatje uit het oog te verliezen. Zo zorg je ervoor dat de deadline gehaald wordt! Én dat het resultaat ook nog eens optimaal is. Verder ben jij:

 • In het bezit van een MBO- of HBO diploma binnen de werktuigbouwkunde
 • Ervaren binnen de installatietechniek, idealiter als projectleider
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Woonachtig in regio Doetinchem.


Aanbod

Wat levert het jou op?

Mooie projecten, afwisselende werkzaamheden en dat samen in een hecht team. De organisatie groeit en daarom hebben ze jou nodig! En verder:

 • Een contract bij onze opdrachtgever voor minimaal 32 en maximaal 40 uur per week
 • Een salaris tussen €4250 en €6000 euro (o.b.v. 40 uur p.w.), afhankelijk van jouw kennis en ervaring. De beloning is volledig conform CAO
 • 25 vakantie- en 13 ADVdagen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals uitstekende ontwikkelmogelijkheden.


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Zie jij deze functie zitten en voldoe je aan het profiel Stuur dan je CV naar Talitha via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66.


Solliciteer via onderstaande knop! Direct contact opnemen mag natuurlijk ook.

Sollicitatie

Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media