Projectleider Elektrotechniek – Regio Gouda

Datum: 12-12-2023 | Niveau: MBO | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Ben jij op zoek naar een volgende stap in je carrière, idealiter in een afwisselende en verantwoordelijke rol? Misschien is dit je kans!

Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Dit installatiebedrijf in midden-Nederland is een familiebedrijf van oorsprong, en dat merk je direct als je over de drempel stapt! Ze zijn al meer dan vijfentwintig jaar actief op nagenoeg alle disciplines van het elektrotechnisch installatievlak. Hoe het team eruit ziet? Er werken ongeveer vijftig collega’s op de projecten extern en twaalf collega’s op hun kantoor. Ze richten zich op allerlei branches, waarbij de projecten variëren van grootte. 


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor? 

Als projectleider elektrotechniek ben jij eindverantwoordelijk voor diverse projecten in de utiliteitsbouw, vanaf de offerte en calculatie tot aan de oplevering. Wat voor projecten dat zijn? Denk aan grote kantoorpanden, brandweerkazernes, maar ook kleinere projecten zoals schoolgebouwen. Dat doe je natuurlijk niet alleen! Jij werkt in een multidisciplinair team van betrokken en vakkundige collega’s. Jouw taken zijn:

 • Jij verzorgt de offerte, waarvoor je de wensen van de klant ophaalt en verwerkt
 • Samen met jouw collega’s bereid jij de projecten voor, maak je calculaties, begrotingen en planningen
 • Jij overlegt met alle betrokken partijen, zowel intern als extern
 • Jij bewaakt de voortgang, stuurt bij waar nodig en regelt zelfstandig jouw projecten op inhoudelijk, organisatorisch en financieel gebied
 • Jij houdt de administratie en urenverantwoording bij
 • Je hebt regelmatig afstemming met directie en management over de (financiële) voortgang van jouw projecten.


Functie-eisen

Wie ben jij?

Collega’s omschrijven jou zonder enige twijfel als een allround specialist binnen de elektrotechniek. Je bezit over de benodigde technische expertise en wordt erg blij van de veelzijdigheid en afwisseling binnen jouw veld. Dankzij jouw enthousiasme en sterke communicatieve vaardigheden weet je jouw team goed te motiveren. Natuurlijk bezit je ook over sterke analytische vaardigheden, wat ervoor zorgt dat je een kei bent in het managen van details zonder het grotere plaatje uit het oog te verliezen. Zo zorg je ervoor dat de deadline gehaald wordt! Én dat het resultaat ook nog eens optimaal is. Verder ben jij:

 • In het bezit van een MBO- of HBO diploma binnen de elektrotechniek
 • Ervaren als werkvoorbereider of projectleider, idealiter binnen Service & Onderhoud
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Woonachtig in regio Gouda.


Aanbod

Wat levert het jou op?

Mooie projecten, afwisselende werkzaamheden en dat samen in een hecht team. De organisatie groeit en daarom hebben ze jou nodig! En verder:

 • Een contract bij onze opdrachtgever voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd voor minimaal 32 en maximaal 40 uur per week
 • Een salaris tussen €4250 en €6000 euro (o.b.v. 40 uur p.w.), afhankelijk van jouw kennis en ervaring. De beloning is volledig conform CAO
 • 25 vakantie- en 13 ADVdagen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mobiele telefoon, collectiviteitskorting op je zorgverzekering, fietsplan en deelname sportlessen.


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Mailen, solliciteren of appen mag altijd (m.balk@boulder.nl/+31 6 15215571) als je vragen hebt! Een uitgebreide motivatiebrief is echt niet nodig. De beller is wel altijd sneller, dus pak de telefoon vooral op. Solliciteren via deze pagina mag natuurlijk ook!


Sollicitatie

Solliciteer via onderstaande knop! Direct contact opnemen mag natuurlijk ook.


Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.


Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Michiel Balk - Engineering
   06 - 15 21 55 71
  m.balk@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media