Projectleider Elektrotechniek – Maarsbergen

Datum: 13-09-2023 | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Ben jij idealiter veel in contact met klanten om hun wensen te inventariseren en projecten te coördineren binnen de installatietechniek, maar wil je geen technische verantwoordelijkheid? Dit is je kans!


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Onze opdrachtgever heeft pas geleden een nieuwe vestiging overgenomen. En voor die locatie, onder de rook van Utrecht, zoeken ze versterking! Met een groep technische vakidioten is deze organisatie erop gebrand om alle opdrachtgevers totaaloplossingen te bieden op het gebied van installatietechniek. Dit betekent dat je in jouw rol te maken hebt met diverse projecten. Daarvoor werk je nauw samen met jouw collega’s, een hechte en gedreven groep professionals.


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Primair ben jij verantwoordelijk oor de acquisitie van nieuwe installatietechnische projecten, die onder jouw leiding worden toegevoegd aan de portefeuille van onze opdrachtgever. Binnen deze verantwoordelijkheid krijg je veel ruimte – jij bepaalt hoe je jouw werk het beste uitvoert. Een deel van jouw taken:

 • Jij bent het eerste aanspreekpunt voor (potentiële) nieuwe opdrachtgevers
 • Vanuit je verantwoordelijkheid als relatiemanager onderhoud je het contact met voormalige opdrachtgevers, om in de gaten te houden wanneer er zich nieuwe projecten aandoen
 • Jij stelt offertes op, waarbij je zorgt voor een gedegen inventarisatie van de behoefte van de (toekomstige) opdrachtgever
 • Jij zorgt voor een gedegen projectadministratie en houdt ook bij met wie je wanneer contact hebt gehad m.b.t. de opdrachtgevers
 • Tijdens de projecten ben jij verantwoordelijk voor de klanttevredenheid en onderhoud je het contact met de klant. Hiervoor ga je regelmatig langs bij de diverse projecten.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Als Commercieel Projectleider is het van cruciaal belang dat je graag schakelt met diverse klanten en andere stakeholders en niet vies bent van een beetje acquisitie. Jij bent immers eindverantwoordelijk voor het binnen halen van nieuwe installatietechnische projecten! Behalve jouw commerciële gedrevenheid vind je een focus op de kwaliteit van het project van groot belang. Je wil méér projecten, maar die moeten zeker ook goed uitgevoerd worden. Hiervoor is het belangrijk dat je communicatief sterk bent, goed technisch bent onderbouwd en een grote gunfactor hebt. Daarmee zorg je voor een blije klant en blije collega’s! Verder ben jij:

 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • In het bezit van HBO werk- en denkniveau, idealiter heb je een Mbo-opleiding binnen de (installatie)techniek afgerond. In deze rol heb je geen direct technische verantwoordelijkheid, maar affiniteit met en basiskennis van de installatietechniek is een minimale eis
 • Ervaren binnen een technische (project)organisatie, idealiter in de installatietechniek
 • Communicatief sterk in de Nederlandse taal.

Aanbod

Wat levert het jou op?

Een veelzijdige baan, waarbij je commercieel bezig bent zonder de link me de techniek te verliezen. En dat binnen een gedreven, toekomstgerichte organisatie. En verder:

 • Een contract bij onze opdrachtgever voor minimaal 32 uur per week
 • Een salaris, afhankelijk van jouw werkervaring, wat we graag met je bespreken
 • Een reiskostenvergoeding
 • Een pensioenvoorziening, een laptop en smartphone, vakantiedagen en vakantiegeld.

Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de rol van Commercieel Projectleider? Je mag altijd direct contact opnemen met Talitha Hunnik door te bellen/WhatsAppen (+31 6 51 91 05 66), maar solliciteren kan natuurlijk ook. Zij vertelt je graag meer!

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media