Projectleider Elektrotechniek (a.i.) – regio Amersfoort

Datum: 13-09-2023 | Regio: Gelderland | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Ben jij op zoek naar uitdagende projecten als interimmer, maar liever wel met een fijne basis? Start als projectleider elektrotechniek in regio Amersfoort en vindt afwisseling en zekerheid!

Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Onder de rook van Amersfoort is deze technische dienstverlener al bijna een eeuw (!) hard bezig met technische innovatie. Wat voor projecten zij doen? Dat is ontzettend divers, van indrukwekkende installaties bij distributiecentra tot aan bibliotheken en zorginstellingen. Het toffe aan werken bij deze opdrachtgever is zeker deze afwisseling. Daarnaast is juist het mensgerichte karakter onderscheidend. Je werkt samen met collega’s die gemiddeld 10+ jaar werken bij deze organisatie, en dat zegt zeker wat. Collega’s staan echt voor elkaar klaar. Verder zijn de (secundaire) arbeidsvoorwaarden goed geregeld, is er ruimte voor plezier (denk aan een vrijdagmiddagborrel en samen sporten) en een ruim opleidingsbudget. Zo ontwikkel jij jezelf in een razend sneltempo op een leuke manier! 


Functie

 Wat is jouw opdracht? 

Als projectmanager elektrotechniek ben jij eindverantwoordelijk voor de uitvoering van aanbestedingen van de aanname tot aan de uitvoer en afsluiting. De gemene deler van deze multidisciplinaire projecten? Stuk voor stuk staan innovatie en duurzaamheid centraal. Los daarvan bevinden de projecten die jij managet zich in verschillende sectoren: van grote distributiecentra tot aan scholengemeenschappen. Met jouw team zorg jij ervoor dat de complete aanleg van elektrotechnische installaties soepel verloopt. Jouw taken zijn:

 • Je stelt offertes op en zorgt ervoor dat deze worden nageleefd
 • Jij stuurt aan op de juiste kwaliteit, veiligheid en het rendement van de projecten die door jouw afdeling worden uitgevoerd, waarbij je ook het budget nauwlettend in de gaten houdt
 • Jij geeft leiding aan een team van werkvoorbereiders, tekenaars en monteurs
 • Je beoordeelt tekeningen en calculaties
 • Ook zorg je ervoor dat je op de hoogte bent van ontwikkelingen in de markt. Je bent immers nooit uitgeleerd!


Functie-eisen

Wie ben jij?

Collega’s omschrijven jou zonder enige twijfel als een allround specialist binnen de elektrotechniek. Je bezit over de benodigde technische expertise en word erg blij van de veelzijdigheid en afwisseling binnen jouw veld. Dankzij jouw enthousiasme en sterke communicatieve vaardigheden weet je jouw team goed te motiveren. Natuurlijk bezit je ook over sterke analytische vaardigheden, wat ervoor zorgt dat je een kei bent in het managen van details zonder het grotere plaatje uit het oog te verliezen. Zo zorg je ervoor dat de deadline gehaald wordt! Én dat het resultaat ook nog eens optimaal is. Verder ben jij:

 • In het bezit van een MBO of HBO diploma binnen de elektro- of energietechniek
 • Ervaren als projectleider of -manager binnen de elektrotechniek, idealiter de utiliteit. Heb je deze ervaring niet maar vind je deze rol wel interessant? Neem alsnog contact op!
 • Fulltime beschikbaar
 • Woonachtig in regio Veenendaal.


Aanbod

Wat levert het jou op?

Een mooie ZZP-opdracht bij een ambitieuze organisatie, waar de voorwaarden goed zijn geregeld voor hun personeel. Tuurlijk vertaalt dit zich naar jouw arbeidsvoorwaarden (conform CAO), maar zeker ook naar toekomstige ontwikkelingsmogelijkheden. En verder:

 • Vanzelfsprekend: een marktconform tarief. Dit is in overleg met de organisatie en naar gelang jouw ervaring
 • De uren zijn in overleg, maar idealiter kan je voor 36 tot 40 uur per week aan de slag. Je uren verdelen over vier dagen is mogelijk
 • Wil je wel de afwisseling in projecten maar liever toch de zekerheid van een vast dienstverband? Dat kan ook! Neem vooral contact op met ons.


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Zie jij deze functie wel zitten en voldoe je aan het profiel Stuur dan je CV naar Talitha via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66.Sollicitatie

Solliciteer via onderstaande knop! Direct contact opnemen mag natuurlijk ook.


Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media