Projectcontroller – regio Den Haag

Datum: 15-06-2022 | Dienstverband: Vast

Introductie

Jouw financiële talent inzetten om een bijdrage te leveren aan de technologische industrie? Start als controller bij deze ambitieuze high-tech organisatie!


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Ambitieus, betrokken en innovatief. Dat zijn zeker kernwaarden die goed bij deze organisaties passen. Het team van belangenbehartigers en public affairs adviseurs maakt zich dagelijks hard voor de technologische industrie van Nederland op verschillende thema’s om daarmee verschil te maken voor maatschappelijke uitdagingen. Als belangrijkste ondernemersorganisatie voor de technologische industrie met 150 werknemers is de impact groot: de 2.200 leden zijn actief in uiteenlopende sectoren, en daar werken in totaal 220.000 medewerkers werken. De gezamenlijke omzet van de deze leden bedraagt €108 miljard en zij exporteren voor €51 miljard, ruim een zesde van de Nederlandse export.


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Jij bent, samen met jouw financiële collega’s, verantwoordelijk voor de dagelijkse financieel administratieve processen en resultaten. Ook projectadministraties vallen hieronder. Waar nodig adviseer je vanuit jouw expertise: finance! Wat zijn jouw taken?

 • Jij stelt financiële rapportages en -begrotingen op
 • Jij zorgt voor fiscale aangiften
 • Je voert overleggen met diverse stakeholders (zowel intern als extern).


Functie-eisen

Wie ben jij?

Als finance professional word jij gekenmerkt door jouw analytische blik. Wat dat betekent? Behalve jouw cijfermatig inzicht heb jij ook het vermogen om hoofd- van bijzaken te onderscheiden, wat er dan weer voor zorgt dat je prioriteiten stelt en het overzicht bewaakt. Jij werkt gestructureerd en georganiseerd. Omdat je in jouw werk als project controller veel schakelt met diverse stakeholders, is het van belang dat jij communicatief sterk bent. Jouw kritische blik en resultaatgerichtheid zorgen er bovendien voor dat je projecten tot een succes weet te brengen. Verder ben jij:

 • In het bezit van een HBO of WO-diploma in een financieel/economische richting.
 • Op zoek naar een vervolg in jouw carrière binnen project control. Jij hebt al enige ervaring met bijvoorbeeld subsidieprojecten, RVO, EZO of EFRO. Heb je deze ervaring niet? Neem alsnog contact op met ons!
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.


Aanbod

Wat levert het jou op?

Een veelzijdige baan met diverse doorgroeimogelijkheden. Bovenal een betrokken team binnen een ambitieuze organisatie. En verder:

 • Een jaarcontract met de intentie tot een duurzame samenwerking
 • Een marktconforme beloning, op maat, die we graag met je bespreken
 • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met bijvoorbeeld een goede pensioensregeling, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen (o.b.v. 40 uur per week),
 • Een hybride werkvorm, waarbij je ca. 60% vanuit huis en 40% op kantoor mag werken en een gunstige thuiswerkregeling.

Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Zie jij deze functie wel zitten en voldoe je aan het profiel Stuur dan je CV naar Talitha via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66.


Sollicitatie

Solliciteer via onderstaande knop! Direct contact opnemen mag natuurlijk ook.


Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Wij bemiddelen HBO en WO geschoolde professionals in technische en financiële functies.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media