Project Controller – Schiedam

Datum: 08-02-2024 | Regio: Zuid-Holland | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Ben jij graag financieel verantwoordelijk voor grote, complexe projecten binnen de techniek? Start als project controller in Zuid Holland!


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Deze organisatie is alweer dik een halve eeuw pionierend op het gebied van offshore technieken. Hun werkzaamheden spelen een belangrijke rol in de Nederlandse economie, zij zorgen er mede voor dat deze blijft draaien! Economisch gezien is dat natuurlijk interessant, maar ook de projecten zelf zijn financieel complex en uitdagend. De grootte van de projecten ligt tussen de 20 en 100 miljoen omzet, en hier ben je als project controller mede verantwoordelijk voor. De sfeer op kantoor is informeel, flexibel en ambitieus – samen hard werken, maar zeker ook samen successen vieren.


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?          

Zonder enige twijfel ben jij de procesbewaker binnen dit team. Jij zorgt ervoor dat jullie goed op weg zijn richting het behalen van de financiële doelstellingen, wat concreet betekent dat je de voortgang nauwgezet in de gaten houdt en bij je collega’s checkt of ze op schema lopen. Jij bent de financiële rechterhand van de Project Manager en koppelt terug aan het MT. Wat zijn jouw taken? 

 • Jij bewaakt de financiële planning van diverse projecten
 • Jij stelt de projectplanning op en houdt goed in de gaten of (tussentijdse) doelstellingen behaald worden
 • Je stelt forecasts op en bespreekt deze met de betreffende stakeholders
 • Je adviseert inkoop m.b.t. grote contracten.


Functie-eisen

Wie ben jij?

Als finance professional word jij gekenmerkt door jouw analytische blik. Wat dat betekent? Behalve jouw cijfermatig inzicht heb jij ook het vermogen om hoofd- van bijzaken te onderscheiden, wat er dan weer voor zorgt dat je prioriteiten stelt en het overzicht bewaakt. Jij werkt gestructureerd en georganiseerd. Omdat je in jouw werk als project controller veel schakelt met diverse stakeholders, is het van belang dat jij communicatief sterk bent. Jouw kritische blik en resultaatgerichtheid zorgen er bovendien voor dat je projecten tot een succes weet te brengen. Verder ben jij:

 • In het bezit van een HBO of WO-diploma in een financieel/economische richting
 • Op zoek naar een vervolg in jouw carrière binnen project control. Jij hebt al enige ervaring met bijvoorbeeld projecten in de techniek. Heb je deze ervaring niet? Neem alsnog contact op met ons!
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.Aanbod

Wat levert het jou op?

Een kans om je door te ontwikkelen als project control in een omgeving waar zowel ambitie als mensgerichtheid hoog in het vaandel staan. En verder: 

 • Een jaarcontract met de intentie tot een duurzame samenwerking

 • Een salaris tussen €3.200,- en €4.200.- (o.b.v. 40 uur per week)

 • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met bijvoorbeeld een goede pensioensregeling, 26 vakantiedagen en een onbeperkt aantal dagen onbetaald verlof

 • Een hybride werkvorm, waarbij je ca. 60% vanuit huis en 40% op kantoor mag werken en een gunstige thuiswerkregeling.


Inlichtingen

Interesse?

Direct contact opnemen met Dennis mag altijd – stuur hem een berichtje via LinkedIn, Whatsapp (+31 6 23879347) of mail (d.van.beek@boulder.nl). Solliciteren kan natuurlijk ook!

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Dennis van Beek - Finance
   06 238 79 347
  d.van.beek@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media