Power BI Specialist – Zoetermeer

Datum: 21-03-2024 | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Op zoek naar autonomie en de mogelijkheid om de regie te nemen op het vlak van Power BI? Start bij deze internationale organisatie in Zoetermeer!

Organisatie

Wat is jouw werkplek?

In dik vijftien jaar tijd heeft deze organisatie zich ontwikkeld als belangrijke speler op het gebied van tools die bedrijven helpen efficiënter te zijn. Wat voor tools dat zijn? Fysieke telmachines, bijvoorbeeld, maar ook digitale systemen. Ze bedienen inmiddels honderden bedrijven over de hele wereld! Tegelijkertijd is de organisatie nog steeds heel mensgericht en overzichtelijk. Wat dat betreft bieden ze het beste van twee werelden: werken in een heel internationaal gerichte setting én harstikke wendbaar met ruimte voor eigen intiatief.

Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

In deze nieuwe functie analyseer en interpreteer je complexe datasets, én bouw je dashboards in Power BI. Jouw bevindingen presenteer je aan diverse interne stakeholders, om zo de toekomstgerichtheid van het bedrijf te garanderen. Jouw taken zijn:

 • Je bent kartrekker op het vlak van Power BI modellen en dasboarding

 • Je ontwikkelt diverse rapportages waarbij je ervoor zorgt dat ze er aantrekkelijk en begrijpelijk uitzien voor collega’s

 • Je werkt nauw samen met de manager IT en de CFO zodat de je de juiste data bij de hand hebt

 • Je neemt collega’s mee op het vlak van Power BI

 • Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen op het vlak van Power BI en deelt relevante kennis.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Als Power BI specialist is het misschien een open deur, maar toch: jij bent analytisch sterk en weet gemakkelijk je weg te vinden in grote datasets. Je haalt veel plezier uit het puzzelen in diverse systemen! Omdat je in deze rol schakelt met diverse stakeholders, is het ook van belang dat je communicatief sterk bent en ingewikkelde dashboards en rapportages zo weet te presenteren dat ook ‘leken’ er kaas van kunnen maken. Verder ben je proactief ingesteld en wil je continue blijven leren. En loop je tegen een probleem aan? Jij bent creatief en pragmatisch in het vinden van een oplossing. Verder ben jij:

 • In het bezit van een HBO of WO-diploma in een financieel/economische/informatiekundige richting

 • Minimaal twee jaar ervaren in een soortgelijke rol

 • Ervaren in Exact, Excel en PowerBI, je hebt kennis van SQL

 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week

 • Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Wat levert het jou op?

Een mooie kans om je aan te sluiten bij een internationale en mensgerichte organisatie, in een rol die je mede zelf vorm mag geven. En verder:

 • Een contract bij onze opdrachtgever voor een jaar met een proeftijd van een maand, met het streven om voor onbepaalde tijd de samenwerking aan te gaan

 • Een salaris van maximaal €5.500,- (o.b.v. 40 uur per week)

 • Goede overige arbeidsvoorwaarden: een pensioenvoorziening, een laptop en smartphone, 25 vakantiedagen en vakantiegeld, de mogelijkheid om thuis te werken en bonusregeling.

Inlichtingen

Meer info?

Mailen, solliciteren of appen mag altijd (t.hunnik@boulder.nl/+31 6 51 91 05 66) als je vragen hebt! Een uitgebreide motivatiebrief is echt niet nodig. Ben je enthousiast? Kom in contact!

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media