Office Manager – Amersfoort

Datum: 08-02-2024 | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Stel jij je collega’s in staat topprestaties te leveren? En zet je daarmee Boulder Detachering op de kaart als dé arbeidsbemiddelaar van Financiële professionals en Engineers binnen de elektro- en installatietechniek? Wij willen de markt (verder) veroveren en daar hebben we jou bij nodig!

Organisatie


Wat is jouw werkplek?

De leukste werkgever van Nederland. Boulder, natuurlijk! We groeien vrolijk door en volgens ambitie , we hechten waarde aan lol hebben in wat je doet en dit met kwaliteit doen. Als je Boulder komt versterken in ons spiksplinternieuwe kantoor, ga je intern nauw samenwerken met Jeroen, Dennis, Patrick, Talitha, Sanne en Michiel. Een overzichtelijk team, dat maakt de lijnen kort, de communicatie duidelijk, en zorgt er bovenal voor dat er ontzettend veel mogelijk is met betrekking tot de ontwikkeling van jou én de organisatie. Want ja, zo zien wij het wel: die organisatie is ook van jou! We zijn expert in ons vakgebied, een tikkie eigenwijs en behoorlijk nieuwsgierig. En elke dag zijn we erop gebrand om (waarden en drijfveren van) professionals met de (cultuur en visie van de) mooiste opdrachten te verbinden. Kom je ons versterken?

Functie

Waar ben je verantwoordelijk voor?

Als Office Assistant (of hoe jij het graag zou noemen) ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van alle interne collega’s. Er ligt een lekker breed takenpakket voor je klaar, waarvan zeker is dat je nog niet alles hebt gedaan, maar veel is aan te leren! Je gaat eraan bijdragen dat je collega’s zo veel mogelijk gericht zijn op klanten en kandidaten bijvoorbeeld door administratieve werkzaamheden uit handen te nemen. Je zorgt ervoor dat we ons mooie netwerk maximaal benutten! Werkzaamheden zijn o.a.:

 • Je ondersteunt in administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van CV’s in onze back office
 • Je vraagt documentatie van door ons bemiddelde professionals op en bewerkt overeenkomsten voor zowel de klant als kandidaat
 • Je organiseert netwerkdagen, bedrijfsuitjes en bedenkt leuke acties voor ons netwerk
 • Je ondersteunt in de werkzaamheden op de HR en financiële administratie. Je verwerkt mutaties en je verstuurt en verwerkt in- en verkoopfacturen, beheert de administratie inbox en zet de betalingen klaar in de bankomgeving. (hiervoor is geen finance achtergrond nodig)
 • Je neemt initiatief in diverse ondersteunende activiteiten, b.v. vacatures matchen met kandidaten uit ons netwerk
 • Je zorgt voor facilitaire zaken in onze fantastisch leuke werkomgeving.

Functie-eisen

Wie ben je?

De afgelopen jaren heb je al laten zien dat je administratief werk leuk vindt. Je bent creatief en komt pro actief met ideeën om leuke acties op te starten. Je werkt gestructureerd en vindt het fijn om binnen een team zelfstandig taken op te pakken. Verder ben je:

 • In het bezit van minimaal MBO werk- en denkniveau. Dit hoeft niet aantoonbaar te zijn door een diploma!
 • Ervaren als office assistent of in een soortgelijke rol
 • Beschikbaar voor gemiddeld 16 tot 20 uur per week (verdeeld over 3 of meer dagen), uren zijn wat ons betreft flexibel in te delen
 • Communicatief sterk in de Nederlandse taal.

Aanbod

Wat levert het jou op?

Een gouden kans om aan te sluiten bij een groeiende onderneming die impact maakt. Bij ons krijg je de mogelijkheid om flexibel en zelfstandig aan de slag te gaan en jezelf te ontwikkelen! En verder:
 • Een salaris tussen € 2.500,- en € 3.300 euro per maand (o.b.v. 40 uur per week)
 • 20 wettelijke vakantiedagen en 10 bovenwettelijke vakantiedagen
 • Een laptop en telefoon, pensioensopbouw, flexibiliteit
 • De leukste collega’s!

Inlichtingen

Tuurlijk wil je bij ons werken!

Ben jij de schakel die wij missen en ben je nieuwsgierig naar meer informatie? Direct contact opnemen met Dennis mag altijd – stuur hem een berichtje via LinkedIn, Whatsapp (+31 6 23879347) of mail (d.van.beek@boulder.nl). Ook Jeroen, Patrick, Sanne, Michiel én Talitha (jep, dat zijn we allemaal) vertellen je graag meer – je mag altijd contact opnemen. Trouwens, solliciteren kan ook gewoon, maar een lange brief is echt niet nodig. Tenzij je dat wil, natuurlijk!
Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Dennis van Beek - Finance
   06 238 79 347
  d.van.beek@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media