Medewerker Finance & Control – Utrecht

Datum: 14-07-2022 | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Een bijdrage leveren aan de financiële gezondheid van één van de grootste werkgevers van Nederland als onderdeel van het finance & control team? Dit is je kans!


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Deze ambitieuze, groeiende organisatie is gespecialiseerd in de aanleg van hoogwaardige digitale infrastructuur door het hele land. Zij zorgen ervoor dat iedereen goed ‘connected’ kan zijn! Het is een flinke organisatie: er werken zo’n duizend collega’s in verschillende regio’s. Qua cultuur wordt de organisatie gekenmerkt door de professionaliteit, drive om te blijven innoveren en een zekere nieuwsgierigheid. Wat jou dat brengt? De kans om mooie sprongen te maken op het vlak van professionele én persoonlijke ontwikkeling. Als financial controller ben je onderdeel van een team van 10 financial professionals. Samen zorgen jullie ervoor dat de financiële operatie zo effectief mogelijk verloopt!


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als assistent controller werk je nauw samen met jouw directe collega’s, de senior controller van jullie afdeling én schakel je regelmatig met diverse managers. Jij fungeert als het eerste aanspreekpunt wat betreft de financiële voortgang en de geplande resultaten. Jouw taken zijn:

  • Jij zorgt voor een correcte inkoop- en verkoopregistratie
  • Je bent verantwoordelijk voor de operationele rapportages.


Functie-eisen

Wie ben jij?

Als finance professional word jij gekenmerkt door jouw analytische blik. Wat dat betekent? Behalve jouw cijfermatig inzicht heb jij ook het vermogen om hoofd- van bijzaken te onderscheiden, wat er dan weer voor zorgt dat je prioriteiten stelt en het overzicht bewaakt. Jij werkt gestructureerd en georganiseerd. Omdat je in jouw werk als project controller veel schakelt met diverse stakeholders, is het van belang dat jij communicatief sterk bent. Jouw kritische blik en resultaatgerichtheid zorgen er bovendien voor dat je projecten tot een succes weet te brengen. Verder ben jij:

  • In het bezit van een HBO of WO-diploma in een financieel/economische richting.
  • Op zoek naar een vervolg in jouw carrière binnen finance & control, idealiter heb je hier ook al ervaring in in een soortgelijke rol
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
  • Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.


Aanbod

Wat levert het jou op?

Een kans om onderdeel te worden van één van de grootste werkgevers van Nederland, en alle doorgroeimogelijkheden die daarbij komen kijken! Daarbij ontwikkel jij je ook in een razend tempo binnen control. En verder:

  • Een jaarcontract met de intentie tot een duurzame samenwerking
  • Een salaris tussen €2.600,- en €3.800,- (o.b.v. 38 uur per week)
  • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met bijvoorbeeld een goede pensioensregeling, een collectieve ziektekostenverzekering, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (o.b.v. 40 uur per week).


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Zie jij deze functie zitten en voldoe je aan het profiel Stuur dan je CV naar Talitha via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66.

Sollicitatie

Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media