Junior Consultant Fintech – Naarden

Datum: 05-09-2022 | Dienstverband: Vast

Introductie

Werken bij een ambitieuze en innovatieve fintech onderneming, waar jij grote opdrachtgevers zoals ABN Amro en Aegon adviseert over digitaliseringsprocessen? Begin jouw carrière als consultant en ontwikkel jezelf in een razend tempo!

Organisatie

Expertise, innovatie en bevlogenheid. Volgens ons zijn dat zeker woorden die deze organisatie typeren! Het is een club met een flinke dosis lef en onbevangenheid, die tegelijkertijd echt bekend staat als expert op het gebied van applicaties binnen de financiële sector. Wat de organisatie en jouw toekomstige collega’s drijft? Consumenten het vertrouwen geven dat zij de juiste financiële beslissingen maken op basis van IT-toepassingen. Want hoe we het ook wenden of keren: financiële duidelijkheid geeft vertrouwen. Jij werkt binnen een team van consultants, waarbinnen je ook gekoppeld bent aan een ervaren buddy. Vanaf de eerste dag ben jij nauw betrokken bij allerlei projecten, maar wel met de juiste begeleiding. Zo maak je gigantisch snel stappen in je ontwikkeling.

Functie

Wat is jouw opdracht?

Als Junior Consultant ben jij onderdeel van een multidisciplinair team van designers, developers en IT-architecten. Jij zorgt ervoor dat hun expertise feilloos vertaald wordt naar de wens van de klant. Jullie leveren als team verschillende financiële applicaties en diensten omtrent o.a. pensioenen en hypotheken. Jij bent de contactpersoon van de klant, waarbij je hen adviseert van concept tot hosting en eventuele verbeteringprocessen t.o.v. bestaande applicaties. Jij bent echt onmisbaar! Jouw taken zijn:

 • Jij voert gedegen business analyses uit
 • Je organiseert gebruikerstesten
 • Je geeft leiding aan workshops en inputsessies
 • Is het project afgerond? Dan zorg je voor een gedegen overdracht.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Een ambitieuze starter op de arbeidsmarkt die niet kan wachten om zich te ontwikkelen als consultant, natuurlijk! Jij bent gedreven om de beste oplossing te vinden voor je klant en stort je vol overgave in uitdagingen. Juist onder druk presteer jij goed, mede dankzij jouw stressbestendigheid maar zeker ook vanwege jouw vlijmscherpe analytische blik. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je klanten op een gelijkwaardige manier weet te adviseren, waarbij je zeker ook kijkt naar commerciële mogelijkheden. Bovendien is het belangrijk dat je affiniteit hebt met data en de financiële sector. Verder ben jij:

 • In het bezit van een masterdiploma, bij voorkeur op het gebied van Business Information Management, Digital Business & Innovation of soortgelijk. Ben je nog niet klaar met je opleiding maar heb je wel interesse? Schroom niet om contact op te nemen!
 • Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Wat levert het jou op?

De kans om jezelf in korte tijd te ontwikkelen tot consultant! Jouw manager heeft gedetailleerde kennis van de volledige dienstverlening en écht aandacht voor jouw persoonlijke en professionele groei. En verder:

 • Een contract bij onze opdrachtgever voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract
 • Een salaris van €2700- (o.b.v. 40 uur p.w.)
 • Een mobiliteitsvergoeding van €600,- (te gebruiken voor een lease-auto, openbaar vervoer, of eigen vervoer)
 • Vakantiedagen en pensioensopbouw
 • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Heel veel gezelligheid in de vorm van wintersport, FIFA-toernooien, borrels, teamuitjes…

Inlichtingen

Zie jij deze functie wel zitten en voldoe je aan het profiel, stuur dan je CV naar Talitha Hunnik of neem contact op via 0651910566.

Sollicitatie

Solliciteer via onderstaande knop! Direct contact opnemen mag natuurlijk ook.


Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media