Junior Business Controller – Vianen

Datum: 10-08-2023 | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Klaar voor een vliegende start van jouw carrière bij een ambitieuze maar ook nuchtere organisatie binnen IT onder de rook van Utrecht? Begin als business controller!


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Een technologiebedrijf dat inmiddels een flinke impact maakt op de Nederlandse markt en dat onderdeel is van een internationale organisatie. Wat ons betreft een mooie optelsom van diverse mogelijkheden! Enerzijds is de organisatie echt Nederlands qua nuchtere ‘no-nonsense’ mentaliteit, anderzijds zijn ze ambitieus en toekomstgericht. Als junior business controller werk jij in het corporate control team (10 collega’s in totaal). Genoeg sparringpartners! Je krijgt de kans om diverse verantwoordelijkheden en projecten naast je dagelijkse taken op te pakken.


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als onderdeel van de afdeling Business Control ondersteun en adviseer jij de operationele teams. Als business partner van hen maak je cijfers inzichtelijk, waarmee je de brug slaat tussen Finance & Control en de business. Als controller zul je operationeel mee gaan draaien bij het oplossen van financiële vraagstukken en in diverse projecten. Jouw taken zijn:

 • Jij stelt diverse rapportages op
 • Je voert analyses uit en verzamelt (management)informatie, welke je vervolgens presenteert
 • Je bent betrokken bij diverse afsluitingen
 • Je draagt proactief bij aan verbeterprojecten.


Functie-eisen

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als finance professional word jij gekenmerkt door jouw analytische blik. Behalve jouw scherpe cijfermatig inzicht beschik je ook over het vermogen om hoofd- van bijzaken te onderscheiden, wat er dan weer voor zorgt dat je niet snel in de stressmodus schiet. Je wacht niet af, maar gaat zelf actief op zoek. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, stilstand is achteruitgang! Omdat je in jouw werk als business controller veel schakelt met (interne en externe) stakeholders, is het van belang dat je communicatief vaardig bent en stevig in je schoenen staat. Als ambitieuze finance professional wordt jouw kritische en resultaatgerichte houding gewaardeerd binnen Capgemini. Verder ben jij:

 • In het bezit van een HBO of WO-diploma in een financieel/economische richting. Denk aan Business Economics of Finance & Accounting.
 • Voor deze rol is het prima dat je net bent afgestudeerd, maar je mag natuurlijk ook al wat ervaring opgedaan hebben (max. 2 jaar)
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.


Aanbod

Wat levert het jou op?

Een mooie kans om als Business Controller bij een ambitieuze doch mensgerichte organisatie aan de slag te gaan en diverse projecten op te pakken! In korte tijd ontwikkel jij je binnen een mensgerichte club. En verder:

 • Een contract bij onze opdrachtgever
 • Een marktconforme beloning tussen €3.400,- en €3.900,- o.b.v. 40 uur per week
 • Een mobiliteitsbudget, jaarlijkse bonus, volledig premievrij pensioen en natuurlijk vakantiegeld en -dagen.


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Zie jij deze functie wel zitten en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV naar Talitha via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66. Je mag ook altijd een Whatsappje sturen! 

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media