Financieel Medewerker – regio Utrecht

Datum: 14-11-2022 | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Wil jij jouw financieel inzicht inzetten om een bijdrage te leveren aan de maatschappij? En ben je op zoek naar dé perfecte startersbaan? Wij zoeken verschillende financieel administratief medewerkers voor organisaties in Midden Nederland!


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Momenteel zijn wij voor twee partijen in regio Utrecht op zoek naar finance professionals: een zorgorganisatie en een organisatie die actief is binnen het onderwijs. In beide gevallen zijn ze op zoek naar een enthousiasteling die gedreven is om de Finance afdeling en processen verder te professionaliseren. De organisaties worden gekenmerkt door hun ambitie en mensgerichtheid. Ze willen graag groeien, maar altijd op een manier die past bij de collega’s intern en de maatschappij écht wat verder helpt. Mocht je bij één van deze organisaties aan de slag gaan, dan kom je terecht in een klein team waarin nauw met elkaar wordt samengewerkt.


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als junior financieel administratief medewerker hou jij je natuurlijk voorar bezig met de debiteuren- en crediteurenafministratie, evenals alle andere dagelijkse werkzaamheden. Met diverse klanten heb jij contact, maar ook met de interne collega’s overleg jij bijvoorbeeld over openstaande facturen. Daarnaast let jij natuurlijk scherp op het proces: lopen jullie op schema? Wat kan er nog worden geoptimaliseerd? Dit kaart jij aan en (wanneer mogelijk) hier pak je op door. Wat zijn jouw taken?

  • Jij verwerkt geaccordeerde facturen en zorgt voor een tijdige betaling
  • Jij hebt contact met klanten m.b.t. dagelijkse administratieve werkzaamheden
  • Jij verzorgt de administratie van de vaste activa
  • Jij verzorgt de bank- en kasverwerking van financiële administraties.


Functie-eisen

Wie ben jij?

Voor een financieel administratief medewerker is het zeker een open deur: jij houdt van cijfers en werkt accuraat. Het zal niet snel gebeuren dat anderen jou betrappen op een slordigheidsfoutje in je administratie! Behalve jouw nauwkeurigheid ben je erop gebrand om financiële processen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Jouw communicatie is helder en eerlijk, wat ervoor zorgt dat anderen graag met jou samenwerken. Verder is het voor beide opdrachtgevers van belang dat jij je verantwoordelijk voelt voor je werkzaamheden en dat je intrinsiek gemotiveerd bent om processen te verbeteren. Verder ben jij:

  • In het bezit van een Mbo- of Hbo-diploma (denk aan Finance & Control, financiële administratie, bedrijfsadministratie, etc.)
  • Op korte termijn beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
  • Communicatief sterk in de Nederlandse taal.


Aanbod

Wat levert het jou op?

Een mooie kans om bij te dragen aan de maatschappij, door in financiële processen te duiken en deze op rolletjes te laten lopen. Zo doe je in korte tijd een bak aan ervaring op! En verder:

  • Een opdracht bij onze opdrachtgever voor een jaar met een proeftijd van één maand
  • Een salaris tussen €2400,- en €3000,- per maand
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, welke verschillen per opdrachtgever (meer weten? Neem contact op met ons!).


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Zie jij deze functie wel zitten en voldoe je aan het profiel Stuur dan je CV naar Talitha via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66.

Sollicitatie

Solliciteer via onderstaande knop! Direct contact opnemen mag natuurlijk ook.


Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media