Financieel Directeur – Almere

Datum: 23-04-2023 | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Geef jij financiële processen binnen deze groeiende organisatie vorm en zorg jij ervoor dat de financiële administratie op rolletjes loopt? Dit is je kans!


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Dik vijftig jaar is deze organisatie gespecialiseerd in het bouwen, renoveren, en onderhouden van vastgoed. Na het overnemen van diverse andere organisaties binnen deze branche werken er dik 450 medewerkers dagelijks aan de mooiste multidisciplinaire projecten! De ambitie om te groeien zit in het DNA van deze organisatie, maar op de werkvloer voelt het ‘gewoon’ als een familiebedrijf: informeel en vertrouwd. Binnen finance liggen er tal van mooie uitdagingen, onder meer het professionaliseren van de rapportages.


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als financieel directeur ben jij uiteraard verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de financiële administratie. Ook is jouw rol als financieel adviseur van de directie op het vlak van strategische beslissingen onmisbaar! Jouw taken zijn:

 • Jij geeft leiding aan de financiële administratie, waarbij je ervoor zorgt dat de processen soepel en foutloos verlopen. 
 • Jij verzorgt diverse rapportages (inclusief liquiditeitsforecasts) en aangiften
 • Je houdt je bezig met de financiële kant van M&A-processen, zo wordt er binnenkort weer een bedrijf overgenomen
 • Je zorgt ervoor dat de finance & control processen zo optimaal mogelijk zijn ingericht. Dit betekent onder andere dat je ervoor zorgt dat er periodiek wordt gerapporteerd (per maand en kwartaal).


Functie-eisen

Wie ben jij?

Natuurlijk heb je als financieel directeur de juiste kennis en ervaring opgedaan, voor deze verantwoordelijkheid is het van belang dat je eerder een soortgelijke rol hebt bekleed. Tegelijkertijd maakt jouw persoonlijkheid het verschil! Jij wordt gekenmerkt door je assertieve houding en communicatieve slagvaardigheid, wat ervoor zorgt dat je makkelijk functioneert op zowel analytisch en strategisch niveau. Met je open houding maak je impact en je bent echt de ‘rots in de branding’ van de organisatie. Je staat stevig in je schoenen, hebt van nature overwicht en bent stressbestendig. Je werkt planmatig en kan goed organiseren. Natuurlijk ben je ijzersterk met cijfers en analytisch zeer vaardig, maar daarnaast ben je ook assertief, nieuwsgierig en ondernemend. Verder ben jij:

 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Woonachtig in regio Almere. De verwachting is dat je minimaal 3 tot 4 keer per week aanwezig zult zijn op kantoor
 • In het bezit van een hbo of WO-diploma in een financieel/economische richting (accountancy, bedrijfseconomie). RA/RC is een pré
 • Ervaren in een financieel eindverantwoordelijke rol (minimaal 5 jaar) binnen de commerciële bouwsector of een soortgelijke branche
 • Communicatief sterk in de Nederlandse taal.


Aanbod

Wat levert het jou op?

Een mooie kans om deze organisatie naar het volgende niveau te brengen op financieel vlak. En verder:

 • Een contract bij onze opdrachtgever voor minimaal 32 uur per week
 • Een salaris, afhankelijk van jouw werkervaring, tussen 100K en 130K per jaar (exclusief bonusregeling en uitgekeerde ADVdagen)
 • Een leaseauto en een zeer gunstige bonusregeling
 • Een pensioenvoorziening, een laptop en smartphone en 30+ vakantiedagen en ADVdagen die worden uitbetaald.

Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de rol van Financieel Directeur? Je mag altijd direct contact opnemen met Talitha Hunnik door te bellen/WhatsAppen (+31 6 51 91 05 66), maar solliciteren kan natuurlijk ook. Zij vertelt je graag meer!

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media