Financial Controller – Schiedam

Datum: 01-02-2024 | Regio: Zuid-Holland | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Zoek jij een veelzijdige baan binnen financial control, waar je actief bezig bent met procesoptimalisatie?  

Organisatie


Wat is jouw werkplek?

Deze organisatie is alweer dik een halve eeuw pionierend op het gebied van offshore technieken. Hun werkzaamheden spelen een belangrijke rol in de Nederlandse economie, zij zorgen er mede voor dat deze blijft draaien! Economisch gezien is dat natuurlijk interessant, maar ook de projecten zelf zijn financieel complex en uitdagend. De grootte van de projecten ligt tussen de 20 en 100 miljoen omzet, en hier ben je als project controller mede verantwoordelijk voor. De sfeer op kantoor is informeel, flexibel en ambitieus – samen hard werken, maar zeker ook samen successen vieren.  

Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als financial controller ben jij nauw betrokken bij diverse bedrijfseconomische processen. Jij stelt budgetten en forecasts op, waarbij je diverse analyses gebruikt ter input. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van maandelijkse én wekelijkse rapportages, zoals de maandagsluiting. En verder:

 • Je stelt kostprijzen op
 • Je beoordeelt financieel bedrijfseconomische resultaten in het licht van de planning, waarbij je (on)gevraagd advies geeft aan het MT
 • Je bent betrokken bij diverse verbeterprocessen, bijv. door de digitalisering van werkprocessen binnen de controlecyclus.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Voor een Financial Controller is het misschien wel een open deur: jij bent accuraat en cijfermatig sterk. Het zal niet snel gebeuren dat anderen jou betrappen op een foute berekening in een rapport! Behalve jouw nauwkeurigheid ben je erop gebrand om een zo goed mogelijk resultaat af te leveren, waarvoor je gemakkelijk schakelt tussen verschillende stakeholders maar ook graag in je ‘eigen bubbel’ zit om data te analyseren. Als laatste ben jij communicatief sterk. Verder ben jij:

 • In het bezit van een HBO of WO-diploma in een financieel/economische richting.
 • Op zoek naar een vervolg in jouw carrière binnen project control. Jij hebt al enige ervaring met bijvoorbeeld subsidieprojecten, RVO, EZO of EFRO. Heb je deze ervaring niet? Neem alsnog contact op met ons!
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Communicatief sterk in de Nederlandse taal.

Aanbod

Wat levert het jou op?

Een kans om je door te ontwikkelen als project control in een omgeving waar zowel ambitie als mensgerichtheid hoog in het vaandel staan. En verder: 

 • Een jaarcontract met de intentie tot een duurzame samenwerking
 • Een salaris tussen €4.000,- en €5.000.- (o.b.v. 40 uur per week)
 • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met bijvoorbeeld een goede pensioensregeling, 26 vakantiedagen en een onbeperkt aantal dagen onbetaald verlof
 • Een hybride werkvorm, waarbij je ca. 60% vanuit huis en 40% op kantoor mag werken en een gunstige thuiswerkregeling.
 

Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Mailen, solliciteren of appen mag altijd (d.van.beek@boulder.nl/+31 6 23879347) als je vragen hebt! Een uitgebreide motivatiebrief is echt niet nodig. De beller is wel altijd sneller, dus pak de telefoon vooral op. Solliciteren via deze pagina mag natuurlijk ook!
Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Dennis van Beek - Finance
   06 238 79 347
  d.van.beek@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media