Financial Controller – Nieuwegein

Datum: 15-06-2022 | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Heb jij het liefst een sleutelrol tussen finance en business? Wie weet is dit jouw nieuwe baan!


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Deze ambitieuze, groeiende organisatie is gespecialiseerd in de aanleg van hoogwaardige digitale infrastructuur door het hele land. Zij zorgen ervoor dat iedereen goed ‘connected’ kan zijn! Het is een flinke organisatie: er werken zo’n duizend collega’s in verschillende regio’s. Qua cultuur wordt de organisatie gekenmerkt door de professionaliteit, drive om te blijven innoveren en een zekere nieuwsgierigheid. Wat jou dat brengt? De kans om mooie sprongen te maken op het vlak van professionele én persoonlijke ontwikkeling. Als financial controller ben je onderdeel van een team van 10 financial professionals. Samen zorgen jullie ervoor dat de financiële operatie zo effectief mogelijk verloopt!


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als financial controller ben jij nauw betrokken bij diverse bedrijfseconomische processen. Jij stelt budgetten en forecasts op, waarbij je diverse analyses gebruikt ter input. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van maandelijkse én wekelijkse rapportages, zoals de maandagsluiting. En verder:

 • Je stelt kostprijzen op
 • Je beoordeelt financieel bedrijfseconomische resultaten in het licht van de planning, waarbij je (on)gevraagd advies geeft aan het MT
 • Je bent betrokken bij diverse verbeterprocessen, bijv. door de digitalisering van werkprocessen binnen de control cyclus.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Voor een Financial Controller is het misschien wel een open deur: jij bent accuraat en cijfermatig sterk. Het zal niet snel gebeuren dat anderen jou betrappen op een foute berekening in een rapport! Behalve jouw nauwkeurigheid ben je erop gebrand om een zo goed mogelijk resultaat af te leveren, waarvoor je gemakkelijk schakelt tussen verschillende stakeholders maar ook graag in je ‘eigen bubbel’ zit om data te analyseren. Als laatste ben jij communicatief sterk. Verder ben jij:

 • In het bezit van een HBO of WO-diploma in een financieel/economische richting.
 • Op zoek naar een vervolg in jouw carrière binnen project control. Jij hebt al enige ervaring met bijvoorbeeld subsidieprojecten, RVO, EZO of EFRO. Heb je deze ervaring niet? Neem alsnog contact op met ons!
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Communicatief sterk in de Nederlandse taal.

Aanbod

Wat levert het jou op?

Een kans om samen te werken met gedreven collega’s, binnen een organisatie waarin jij je razendsnel ontwikkelt. En verder:

 • Een jaarcontract met de intentie tot een duurzame samenwerking
 • Een marktconforme beloning, op maat, die we graag met je bespreken. De salarisrange ligt tussen de €3000,- en €5000,-
 • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met bijvoorbeeld een goede pensioensregeling, 25 vakantiedagen en 7 ADV-dagen
 • Kortingen op bijvoorbeeld je fitness- en telefoonabonnement.

Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Zie jij deze functie wel zitten en voldoe je aan het profiel Stuur dan je CV naar Talitha via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66.


Sollicitatie

Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Wij bemiddelen HBO en WO geschoolde professionals in technische en financiële functies.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media