Financial Accountant – Amsterdam

Datum: 08-02-2024 | Regio: Noord-Holland | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Wil jij bijdragen aan de financiële administratie van een groeiende, internationale organisatie? Dit is je kans!  

Organisatie


Wat is jouw werkplek?

De afgelopen decennia is deze multinational snel uitgebreid van Japan naar Europa en Rusland. Het Europese hoofdkantoor, gevestigd op steenworp afstand van de Arena, speelt een cruciale rol in het bedienen van de Europese markt. De afgelopen vijftien jaar is het merk ook hier sterk aan het groeien. Hoe dat kan? De technologie is vooruitstrevend en de kwaliteit van de geleverde producten is erg hoog. Daarnaast is de bedrijfsvoering slim. De organisatie bevindt zich op strategische locaties en heeft marketing goed en professioneel ingericht. Daarnaast werkt de organisatie immers toekomstgericht, wat betekent dat ze nu ook op het gebied van finance willen optimaliseren. Dit ga jij met jouw team, bestaande uit vier collega’s, oppakken!  

Functie


Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als Financial Accountant ben jij verantwoordelijk voor een gedegen afwikkeling van de financieel administratieve processen. Behalve jouw operationele taken, ben je daarnaast nauw betrokken bij het verbeteren van deze processen. Jouw taken zijn:

 • Het verwerken van de crediteuren- en debiteurenadministratie
 • Jij levert input voor maandelijkse en jaarlijkse rapportages
 • Je assisteert bij diverse audits.
 

Functie-eisen

Wie ben jij?

Natuurlijk heb je als finance professional een sterk cijfermatig inzicht. Tezamen met jouw analytisch denkvermogen, zorgt dit ervoor dat het opstellen van een rapport of analyse voor jou een fluitje van een cent is. Tegelijkertijd ben je pragmatisch ingesteld. Een oplossing voor een probleem heb je snel in de smiezen. Jouw kritische blik en resultaatgerichtheid zorgen er bovendien voor dat je projecten tot een succes weet te brengen. Verder ben jij:

 • In het bezit van HBO werk- en denkniveau, aantoonbaar door een diploma óf door relevante werkervaring
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Handig met MS Excel
 • Bekend met SAP en IFRS. Ook geen harde eis, wel handig
 • Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.
 

Aanbod

Wat levert het jou op? De kans om jezelf te ontwikkelen als finance professional bij een ambitieuze, mensgerichte club. Je kunt hier nog zoveel oppakken! En verder:

 • Een jaarcontract met de intentie tot een duurzame samenwerking
 • Een salaris tussen €3.600,- en €4.200,- (o.b.v. 40 uur p.w.)
 • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met bijvoorbeeld een bonus-structuur, een pensioensbijdrage vanuit je werkgever, 25 vakantiedagen en een bijdrage voor je fitnesabbonement
 • De mogelijkheid om deels thuis en deels op kantoor te werken – net wat je fijn vindt.
 

Inlichtingen

Interesse?

Direct contact opnemen met Jeroen mag altijd – stuur hem een berichtje via LinkedIn, Whatsapp (+31 6 39 38 65 59) of mail (j.duijsters@boulder.nl). Solliciteren kan natuurlijk ook!

Sollicitatie

Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.
Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Jeroen Duijsters - Finance
   06 393 86 559
  j.duijsters@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media