Finance Manager – Amsterdam

Datum: 03-10-2023 | Regio: Noord-Holland | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Op zoek naar de volgende stap in jouw carrière, liefst in een managementpositie? Start bij een groeiende multinational en stuur een team aan!


** Please note that residency in the Netherlands is required for this position. If this is not the case, your application will not be taken into consideration! **


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

De afgelopen decennia is deze multinational snel uitgebreid van Japan naar Europa, het Midden Oosten en Noord- en Zuid Amerika. Het hoofdkantoor van EMEA en Noord- en Zuid Amerika is gevestigd op steenworp afstand van de Arena. De afgelopen vijftien jaar is het merk ook hier sterk aan het groeien. Hoe dat kan? De technologie is vooruitstrevend en de kwaliteit van de geleverde producten is erg hoog. Daarnaast is de bedrijfsvoering slim. De organisatie bevindt zich op strategische locaties en heeft marketing goed en professioneel ingericht. Daarnaast werkt de organisatie immers toekomstgericht, wat betekent dat ze nu ook op het gebied van finance willen optimaliseren. Dit ga jij met jouw team, bestaande uit vier collega’s, oppakken! 

Functie

Wat zijn jouw verantwoordlijkheden? 

Als Finance Manager ben jij verantwoordelijk voor het finance team (3 FTE), waarbij je hen aanstuurt op de diverse rapportages, prognoses en budgetteringen. En misschien nog wel het leukst: samen met de business controller heb je een voortrekkersrol op het vlak van veranderprojecten. Zie jij ergens potentiële verbeterpunten in processen? Je kunt ermee aan de slag! Jouw taken zijn:

 • Je geeft leiding aan het team en zorgt ervoor dat de processen en rapportages tijdig en correct worden uitgevoerd
 • Je zorgt, samen met jouw team, voor rapportages en inzichten
 • Je bereidt finance statements voor en bent verantwoordelijk voor de jaarlijkse audit
 • Samen met de business controller optimaliseer jij de accounting processen
 • Je bent betrokken bij het afsluitproces en diverse IT-processen.


Functie-eisen

Wie ben jij?

Als Finance Manager heb je uiteraard de benodigde kennis en ervaring opgedaan. Tegelijkertijd is onze opdrachtgever ervan overtuigd dat juist jouw persoonlijkheid het verschil maakt! Zo ga jij soepel en effectief om met deadlines – je schiet zeker niet in de stress. Jij werkt planmatig en kan goed organiseren. Natuurlijk ben je in deze rol van nature goed met cijfers en analytisch zeer vaardig, maar daarnaast ben je ook communicatief sterk en nieuwsgierig. Je werkt graag zelfstandig maar vind het vooral prettig om samen met anderen naar een doel te werken. Verder ben jij:

 • In het bezit van een HBO of WO-diploma in een financieel/economische richting (accountancy, bedrijfseconomie)
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Bekend met SAP
 • Communicatief sterk in de Engelse taal, een andere taal is een sterke pré. 

Aanbod

Wat levert het jou op?

De kans om jezelf verder te ontwikkelen als leidinggevende bij een multinationale organisatie! En verder:

 • Een contract bij onze opdrachtgever voor een jaar, waarbij de intentie is om te verlengen voor onbepaalde tijd
 • Een salaris tussen €5.000,- en €7.000,- o.b.v. 40 uur per week
 • Een aantrekkelijke bonusregeling van 25%
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan een premievrij pensioen, sportabonnement en de mogelijkheid om extra vakantie-uren te kopen.

Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Zie jij deze functie wel zitten en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV naar Talitha via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66. Je mag ook altijd direct even naar Talitha bellen!

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media