Engineer Elektrotechniek (ZZP) – regio Amersfoort

Datum: 29-04-2024 | Regio: Gelderland | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Engineer Elektrotechniek en op zoek naar een nieuwe opdracht? En dan het liefst op een nieuwbouwproject waar je van A tot Z bij betrokken bent? Wie weet is dit jouw kans! 


Organisatie

Jouw opdrachtgever

Onder de rook van Amersfoort is deze technische dienstverlener al bijna een eeuw (!) hard bezig met technische innovatie. Wat voor projecten zij doen? Dat is ontzettend divers, van indrukwekkende installaties bij distributiecentra tot aan bibliotheken en zorginstellingen. Het toffe aan werken bij deze opdrachtgever is zeker deze afwisseling. Daarnaast is juist het mensgerichte karakter onderscheidend. Je werkt samen met collega’s die gemiddeld 10+ jaar werken bij deze organisatie, en dat zegt zeker wat. Collega’s staan echt voor elkaar klaar. Verder zijn de (secundaire) arbeidsvoorwaarden goed geregeld, is er ruimte voor plezier (denk aan een vrijdagmiddagborrel en samen sporten) en een ruim opleidingsbudget. Zo ontwikkel jij jezelf in een razend snel tempo op een leuke manier! 


Functie

Jouw verantwoordelijkheid

Jouw nieuwe opdrachtgever heeft een brandnieuw project binnengesleept, waar jij van begin tot eind bij betrokken bent. Samen met jouw teamgenoten en de projectleider ben jij verantwoordelijk voor een strak ontwerp, waar jij ook voor een deel de tekeningen verzorgt (20% van je functie). Wat zijn jouw taken?

  • Jij stelt de ontwerpen op voor dit nieuwbouwproject. Hierbinnen adviseer je ook (toekomstige) opdrachtgevers

  • Jij houdt nauwgezet in de gaten of het ontwerp voldoet aan de wensen van de klant en past het ontwerp zo nodig, in overleg met je collega’s, hierop aan

  • Jij overlegt met de klant, projectleider en andere collega’s.


Functie-eisen

Wie jij bent

Zonder enige twijfel word jij gekenmerkt door jouw enthousiasme over jouw vakgebied! Bovenal ben je gedreven om bij te dragen aan innovatieve projecten. In je werk hou jij van afwisseling, zowel tussen taken als omgeving. De link met de dagelijkste praktijk vind jij fijn, want je bent niet alleen analytisch sterk maar zeker ook pragmatisch ingesteld. Verder ben je zeker ook stressbestendig en flexibel. Wanneer er zich een probleem voordoet binnen een project, schiet jij niet in de stress. Samen met jouw collega’s ga je op zoek naar de best mogelijke oplossing. En daar krijg je energie van! Verder ben jij:

  • In het bezit van een MBO (minimaal niveau 4) of een HBO diploma, met een specialisme binnen de installatietechniek (bijvoorbeeld MIT)

  • Ervaren als (junior) engineer binnen de installatietechniek

  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week.   

Aanbod

Wat het jou oplevert

Een mooie, langdurige betrokkenheid bij een technisch hoogwaardig nieuwbouwproject in regio Amersfoort. En verder:

  • Vanzelfsprekend: een marktconform tarief. Dit is in overleg met de organisatie en afhankelijk van jouw ervaring
  • De uren zijn in overleg, maar idealiter kan je voor 36 tot 40 uur per week aan de slag. Je uren verdelen over vier dagen is mogelijk
  • Wil je wel de afwisseling in projecten maar liever toch de zekerheid van een vast dienstverband? Dat kan ook! Neem vooral contact op met ons.


Inlichtingen

Is dit jouw nieuwe opdracht?

Mailen, solliciteren of appen mag altijd (+31 6 25 50 76 32/s.hoogland@boulder.nl) als je vragen hebt! Een uitgebreide motivatiebrief is echt niet nodig. De beller is wel altijd sneller, dus pak de telefoon vooral op. Solliciteren via deze pagina mag natuurlijk ook!

Sollicitatie

Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Sanne Hoogland - Engineering
   06 255 07 632
  s.hoogland@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media