Boulder Detachering

U heeft een ambitieuze starter nodig. Of juist een doorgewinterde professional, een specialist of multidisciplinair technicus? Ongeacht waar uw organisatie om vraagt, Boulder Detachering biedt u een oplossing. Detachering is namelijk de kernactiviteit van Boulder. De professional is in dienst bij Boulder en werkt voor u! Voor een bepaalde periode of een specifiek project,  langdurig of voor een korte periode.  Op deze manier kunt u als bedrijf eerst een bepaalde, vooraf vastgestelde periode wennen aan een medewerker. En andersom natuurlijk. Daarna kunt u de projectmedewerker eventueel in vaste dienst nemen.

Door onze jarenlange ervaring in de branche spreken wij de taal van vrijwel alle organisaties in de installatiebranche. Onze werkwijze is transparant en eerlijk en wij hanteren het principe “no cure, no pay”. Wij maken samen heldere afspraken over de detachering. We bieden verschillende soorten overeenkomsten en maken deze zo helder mogelijk voor u. We houden namelijk van duidelijkheid. En zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Waarom detachering?

Onze bestaande klanten hebben behoefte aan detachering in de volgende situaties:

- bij een (tijdelijk) tekort aan mensen met specialistische kennis (bijvoorbeeld BIM coördinatie)ter
vervanging van een vaste werknemer die  (langdurig) afwezig is door ziekte of andere reden;

- voor het wegwerken van achterstanden

- heeft géén onnodig tijdverlies door het uitbesteden van de werving & selectie

Werkwijze Boulder

Boulder hanteert een all-in uurtarief exclusief reiskosten voor de opdrachtgever, alleen voor de gewerkte uren. U heeft geen omkijken naar allerlei werkgeverslasten, verlof en doorbetaling bij ziekte. De professional is in dienst van Boulder, alle administratieve afwikkelingen worden door Boulder verzorgd. De professional start pas nadat de afspraken zijn gemaakt en vastgelegd.

Heeft u zelf een kandidaat geworven voor een functie in uw organisatie, maar heeft u tegelijkertijd behoefte aan flexibiliteit en ontzorging omtrent het werkgeverschap? Ook dan kan Boulder met u meedenken: van het overnemen van de administratieve zaken tot het begeleiden van de professional in zijn loopbaanontwikkeling.

Meer weten over onze detacheringsoplossingen?

Neem voor meer informatie of een persoonlijke kennismaking contact op met Wybo Jan Haan w.j.haan@boulder.nl of bel hem rechtstreeks op 06 - 57 54 44 20.

 

Boulder
Wybo Jan Haan

   06 575 44 420

  w.j.haan@boulder.nl

Schrijf je hier in!
Volg ons op social media