Corporate Recruiter – Hoofddorp

Datum: 14-11-2022 | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Zet jij een stevig corporate recruitmentproces neer én bouw je aan een nieuw team voor de toekomst? Ga aan de slag als corporate recruiter bij deze groeiende, high-tech organisatie! 


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Inmiddels dik vijf jaar timmert deze organisatie hard aan de weg als de expert op het vlak van merkontwikkeling in zowel Nederland als daarbuiten. Wat ze dan precies doen? Ze adviseren organisaties, denk aan o.a. Bol.com en MediaMarkt, over hun marktpositionering, en dan specifiek onderwerpen als digital marketing en de automatisering van (online) sales processen. Duidelijk, toch? Om het toch nog even wat ingewikkelder te maken, bestaat de ‘group’ inmiddels uit 8 organisaties, waar jij als corporate recruiter allemaal mee te maken hebt. Tezamen worden deze organisaties gekenmerkt door een mensgerichte blik, een duidelijke ambitie om de markt te veroveren, flexibiliteit en ruimte voor lol.


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Natuurlijk ben jij, als corporate recruiter, organisatie verantwoordelijk voor het invullen van alle interne vacatures – of je dit nu geheel zelf doet, of toch kijkt of je hulp nodig hebt van bureau’s. Je bent verantwoordelijk voor dit hele recruitmentproces. Daarnaast fungeer je ook als sparringpartner voor het MT op het gebied van toekomstige recruitmentvragen: wat signaleer jij in de markt? Op deze manier houd jij je ook bezig met proactief recruitment, zodat het werkgeversbrand goed op de kaart staat. En verder:

 • Nieuwe vacatures inventariseer jij bij hiring managers en evt. andere betrokkenen
 • Jij schrijft vacatureteksten, houdt sollicitaties bij en gebruikt evt. andere kanalen om kandidaten te bereiken
 • Je onderhoudt LinkedIn, waarbij je verantwoordelijk bent voor de werkgeverspagina van de organisatie en de vacatures post
 • De lopende procedures manage je: dit betekent dat je gesprekken voert, terugkoppelingen geeft en de hiring managers op de hoogte houdt
 • Je fungeert als adviseur op het vlak van talent acquisition richting het MT en jouw directe HR collega.


Functie-eisen

Wie ben jij?

Voor een recruiter is het misschien een vanzelfsprekendheid, tóch benoemen we het graag nog even: jij bent mensgericht, enthousiast, en sociaal. Gladde salestypes passen niet binnen deze organisatie! Jij weet anderen te enthousiasmeren voor de vacatures die je oppakt, waarbij je zowel naar de korte als de lange termijn kijkt. Je weet relaties op te bouwen met high potentials en je netwerk hier in te onderhouden. Bovendien laat jij je niet zo snel gek maken, met een bord vol vacatures weet jij goed te prioriteren. Je bent transparant in jouw communicatie en proactief richting het MT. Verder ben jij:

 • In het bezit van HBO werk- en denkniveau. Een relevante HBO- of WO-opleiding (denk aan de richtingen psychologie, HR, culturele antropologie, bedrijfskunde) is mooi meegenomen, maar geen eis
 • Ervaren op het vlak van recruitment en/of HR. Heb je geen ervaring maar wil jij je ontwikkelen als recruiter? Solliciteer alsnog!
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Bereid om te reizen voor je werk. Je kunt meerdere dagen per week thuiswerken, maar met kantoren in Noord-Brabant en Noord-Holland zit je regelmatig in de auto. Wat dat betreft is het handig als je ergens tussen Amsterdam en Den Bosch in woont!


Aanbod

Wat levert het jou op?

De kans om recruitment stevig op de kaart te zetten bij deze organisatie én mee te groeien binnen deze booming business. En verder:

 • Een contract bij onze opdrachtgever voor een jaar, met de intentie om de samenwerking voor langere tijd aan te gaan
 • Een salaris tussen €2.500,- en €4.500,-. Dat is natuurlijk een brede range, en expres: we staan open voor junior én meer senior recruiters
 • 25 vakantiedagen
 • Een leaseauto 
 • Een laptop en telefoon, pensioensopbouw
 • Hybride werken, thuiswerken voor een aantal dagen per week is zeker een optie.


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Zie jij deze functie wel zitten en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV naar Talitha via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66.


Sollicitatie

Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media