Commercieel Controller – Kaatsheuvel

Datum: 10-08-2023 | Regio: Noord-Brabant | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Jouw financiële expertise inzetten voor de groei van deze organisatie? Start als commercieel controller! 

Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Een oer-Hollandse organisatie in Noord Brabant, één die al dik vijftig jaar een belangrijke speler is in de productie van voedingsmiddelen. Zodra we aangeven welke organisatie dit is, gaat er vast en zeker een belletje rinkelen! Momenteel is de organisatie aan het reorganiseren, waarbij ze de nadruk meer leggen op de internationale markt. Vanuit die hoedanigheid zijn ze op zoek naar een commerciële controller die zal acteren als business partner. De cultuur van deze organisatie wordt gekenmerkt door ambitie in combinatie met een goede dosis Hollandse nuchterheid en vooral de mensgerichtheid. 


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als Commercieel Controller ben jij dé business partner op financieel gebied voor het sales team. Jij adviseert hen en zorgt ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt ter ondersteuning van de financiële resultaten. Jouw taken zijn:

 • Je zet business cases uit en onderzoekt nieuwe product lanceringen
 • Je bent nauw betrokken bij KPI rapportages
 • Je bent verantwoordelijk voor cost control en het budget- en forecast proces
 • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, waarbij jij zo nodig onderbouwt met calculaties en rapportages.


Functie-eisen

Wie ben jij?

Als finance professional word jij gekenmerkt door jouw analytische blik. Wat dat betekent? Behalve jouw scherpe cijfermatig inzicht beschik je ook over het vermogen om hoofd- van bijzaken te onderscheiden, wat er dan weer voor zorgt dat je niet snel in de stressmodus schiet. Deadlines eng? Nee joh. Jij werkt er rustig en gestructureerd naartoe. Omdat je in jouw werk als business controller veel schakelt met (interne en externe) stakeholders, is het van belang dat je communicatief vaardig bent en stevig in je schoenen staat. Als ambitieuze finance professional wordt jouw kritische en resultaatgerichte houding gewaardeerd.  Verder ben jij:

 • In het bezit van een HBO of WO-diploma in een financieel/economische richting
 • Goed op de hoogte wat er van je wordt verwacht in een rol als commercieel controller – idealiter heb je ervaring in een soortgelijke rol, maar je hebt in ieder geval gewerkt als een rol als assistent controller (of vergelijkbaar)
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.


Aanbod

Wat levert het jou op?

Een toffe kans om je aan te sluiten bij een ambitieuze en groeiende organisatie, zodat je echt impact kunt maken. En verder:

 • Een contract bij onze opdrachtgever voor een jaar met een proeftijd van een maand, met het streven om voor onbepaalde tijd de samenwerking aan te gaan
 • Een salaris van maximaal €6.500, op basis van jouw werkervaring
 • Een reiskostenvergoeding
 • Goede overige arbeidsvoorwaarden: een pensioenvoorziening, een laptop en smartphone, 25 vakantiedagen en vakantiegeld.


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Zie jij deze functie wel zitten en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV naar Talitha via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66. Je mag ook altijd direct bellen of appen, Talitha vertelt je graag meer! 

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media