Calculator Elektrotechniek – Ridderkerk

Datum: 05-07-2024 | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Draag jij als rekenwonder graag bij aan mooie projecten binnen de techniek? Start als Calculator in Zuid Holland!

 

Organisatie

Wat is jouw werkplek?
Deze middelgrote installateur in Zuid Holland heeft een rijke geschiedenis als familiebedrijf, iets wat je direct merkt zodra je binnenstapt. Al meer dan vijfentwintig jaar zijn ze actief in vrijwel alle disciplines van de elektrotechnische installatiesector.
Hoe het team eruitziet? Met een topteam van ongeveer 50 collega’s werken ze dagelijks aan het ontwerpen, installeren, beheren, onderhouden, inspecteren en adviseren van (elektro)technische installaties. Dit omvat een breed scala aan diensten, van domoticasystemen en data-installaties tot inbraakbeveiliging en camera-installaties. Ze voeren projecten uit voor verschillende soorten gebouwen, waaronder schoolgebouwen, sporthallen, winkel- en kantoorpanden en woningbouw.
 
 

Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?
Als Calculator Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het opzetten, bijsturen en vastleggen van calculaties van de conceptfase tot de uitvoerende fase. Dit betekent dat je betrokken bent bij het gehele project, van A tot Z. Je begrijpt als geen ander dat een succesvolle aanbieding begint bij een goede inschatting en een slimme technische oplossing. Of het nu gaat om een aanpassing aan een bestaande installatie of een compleet nieuwbouwproject; je draait er je hand niet voor om. Door jouw nauwkeurigheid signaleer je kansen en weet je jouw calculaties en werkzaamheden tot een succes te maken. Zo draag je bij aan het realiseren van kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische projecten. Wat zijn jouw taken?
 • Bereken welke materialen en hoeveel uren er nodig zijn voor elk project
 • Begrotingen opstellen aan de hand van bestekken, tekeningen en prijsgegevens
 • Berekenen van materialen en hoeveelheden
 • Offertes aanvragen en verwerken
 • Je bent altijd in nauw contact met directie en projectleider.

 

Functie-eisen

Wie ben jij?
Als Calculator Elektrotechniek werk jij zowel goed samen in teamverband als zelfstandig. Je bent gefocust, stressbestendig en accuraat, waardoor je nauwkeurige en efficiënte kostenberekeningen kunt maken. Met jouw commerciële instelling en een visionaire blik weet je complexe technische oplossingen te vertalen naar concrete en realistische calculaties. Jouw vermogen om onder druk te presteren en toch hoogwaardige resultaten te leveren, maakt je onmisbaar in het projectteam. Je signaleert kansen en draagt bij aan het succesvol afronden van projecten door je grondige kennis en analytische vaardigheden. Verder ben jij:
 • In het bezit van een relevant Mbo diploma en heb je brede kennis van elektrotechniek
 • Ervaren in het maken van calculaties en ben je commercieel ingesteld
 • Bekend met Revit en AutoCad
 • Communicatief sterk in de Nederlandse taal.
 

Aanbod

Wat levert het jou op?
De kans om te werken aan de mooiste projecten, binnen een team waar samenwerken en betrokkenheid centraal staat. En verder:
 • Een contract voor een jaar met een proeftijd van een maand, waarbij de insteek is om langere tijd met elkaar samen te werken
 • Het arbeidsvoorwaardelijk pakket is volledig CAO-conform (Metaal en Techniek)
 • Tussen de €3000,- en €4500,- b/pm (o.b.v. 40 uur per week)
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Goede overige arbeidsvoorwaarden m.b.t. jouw ontwikkeling.

 

Sollicitatie

Wil je meer informatie?
Mailen, solliciteren of appen mag altijd (s.hoogland@boulder.nl/06 25 50 76 32) als je vragen hebt! Een uitgebreide motivatiebrief is echt niet nodig. De beller is wel altijd sneller, dus pak de telefoon vooral op. Solliciteren via deze pagina mag natuurlijk ook!
Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Sanne Hoogland - Engineering
   06 255 07 632
  s.hoogland@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media