Business Controller – Utrecht

Datum: 02-11-2022 | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Wil jij snel stappen maken in jouw carrière als Business Controller, en dan idealiter in een adviserende rol richting het MT? Dit is je kans!


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Onze opdrachtgever is een beursgenoteerde organisatie die behoort tot de koplopers van consultancy-kantoren wereldwijd. Ze zijn ambitieus en trots op de dienstverlening, en terecht: ze werken samen met toonaangevende organisaties en alles is intern goed geregeld. Ze zijn continu in ontwikkeling, wat ook de reden is waarom ze nu een nieuwe business controller zoeken voor een nieuwe tak van de organisatie. Er is veel aandacht voor de menselijke maat, een gezonde werk-privé balans (geen werkweken van 60 uur!) en een gelijkwaardige cultuur, waardoor ze zich al meerdere malen “Most Ethical Company” hebben mogen noemen.


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als Business Controller sla jij een cruciale brug tussen de dienstverlening en finance & control, waarbij je belangrijkste verantwoordelijkheid ligt op het vlak van adviseren van het MT. Jij zorgt er namelijk voor dat cijfers op een kraakheldere manier zijn weergegeven en adviseert hen over de toekomst. De ontwikkelingen binnen de dienstverlening, met een sterke focus op IT, gaan zó hard, wat jouw rol ontzettend afwisselend maakt. Jouw taken zijn:

 • Jij stelt diverse rapportages op en adviseert collega’s in het maken van forecasts en analyses
 • Je optimaliseert processen binnen finance & control
 • Je voert analyses uit en verzamelt managementinformatie, welke je vervolgens presenteert aan het management en de overige stakeholders
 • Jij brengt advies uit aan het MT.


Functie-eisen

Wie ben jij?

Als finance professional word jij gekenmerkt door jouw analytische blik. Wat dat betekent? Behalve jouw cijfermatig inzicht heb jij ook het vermogen om hoofd- van bijzaken te onderscheiden, wat er dan weer voor zorgt dat je prioriteiten stelt en het overzicht bewaakt. Deadlines eng? Nee joh. Jij werkt er enthousiast en gestructureerd naartoe. Omdat je in jouw werk als business controller veel schakelt met stakeholders van verschillende afdelingen, is het van belang dat jij communicatief vaardig bent. En als ambitieuze finance professional ben je kritisch en resultaatgericht. Verder ben jij:

 • In het bezit van een HBO of WO-diploma in een financieel/economische richting
 • Op zoek naar een vervolg in jouw carrière als business controller. Jij hebt in ieder geval als zelfstandig business controller gewerkt (of een soortgelijke verantwoordelijkheid gehad), idealiter voor een periode langer dan 3 jaar
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.


Aanbod

Wat levert het jou op?

De kans om jezelf in een razendsnel tempo te ontwikkelen bij een internationale en ambitieuze club. Wil jij je RC afronden? Of je ontwikkelen richting het MT? Dan zit je hier helemaal goed! En verder:

 • Een contract voor onbepaalde tijd (!) met een proeftijd van twee maanden
 • Salaris, natuurlijk. Hoe hoog dit precies is, wordt in overleg bepaald o.b.v. jouw ervaring en studieachtergrond
 • Mooie kansen om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld richting teamleider, Register Controller, teamleider of op internationaal vlak
 • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met bijvoorbeeld een premievrij pensioen.


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Neem dan vooral direct contact op met Talitha! Zij helpt je graag verder. Je mag natuurlijk ook direct solliciteren.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media