Business Controller – Utrecht

Datum: 04-07-2023 | Niveau: Universiteit (WO) | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Wil jij jouw carrière als business controller een boost geven en dan ook binnen een dynamische organisatie waar je samenwerkt met slimme professionals, zonder poeha? Dit is jouw kans!


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Capgemini is een beursgenoteerde organisatie die behoort tot de koplopers van consultancy-bedrijven wereldwijd, zonder dat ze hiermee te koop lopen. Natuurlijk zijn ze ambitieus en trots op hun dienstverlening: Capgemini werkt samen met toonaangevende organisaties en alles is intern tot in de puntjes geregeld. Voor de werknemers betekent dit doorlopende ontwikkelingsmogelijkheden en volop ruimte voor eigen initiatief. Verder is er aandacht voor een gezonde werk-privé balans en een gelijkwaardige cultuur. Collega’s koesteren individuele vrijheden en stimuleren initiatieven, binnen de discipline van de waarden: eerlijkheid, durf, vertrouwen, plezier en teamgeest. Mede hierdoor mag Capgemini zich in 2023 voor het 11e jaar op rij ‘Most Ethical Company’ noemen. No-nonsense consultancy, noemen wij dat.


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als onderdeel van de afdeling Business Control ondersteun en adviseer jij het management (van Capgemini Nederland). Je bent in deze rol business partner voor één business unit, waarvoor jij relevante rapportages maakt en business cases presenteert. Als controller zul je operationeel mee gaan draaien bij het oplossen van financiële vraagstukken en in diverse projecten. Jouw taken zijn:

  • Jij stelt diverse rapportages op voor één of meerdere business units
  • Je voert analyses uit en verzamelt managementinformatie, welke je vervolgens presenteert aan het management en de overige stakeholders
  • Jij brengt advies uit aan het business unit managementteam.


Functie-eisen

Wie ben jij?

Als finance professional word jij gekenmerkt door jouw analytische blik. Behalve jouw scherpe cijfermatig inzicht beschik je ook over het vermogen om hoofd- van bijzaken te onderscheiden, wat er dan weer voor zorgt dat je niet snel in de stressmodus schiet. Je wacht niet af, maar gaat zelf actief op zoek. Je bent sterk resultaat gedreven en kunt prima functioneren in een omgeving die structureel aan verandering onderhevig is. Je vindt het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen, stilstand is achteruitgang! Omdat je in jouw werk als business controller veel schakelt met (interne en externe) stakeholders, is het van belang dat je communicatief vaardig bent en stevig in je schoenen staat. Als ambitieuze finance professional wordt jouw kritische en resultaatgerichte houding gewaardeerd binnen Capgemini. Verder ben jij:

  • In het bezit van een WO-diploma in een financieel/economische richting. Denk aan Business Economics of Finance & Accounting.
  • Op zoek naar een vervolg in jouw carrière als controller. De eerste stap heb jij al gezet, in een soortgelijke of junior control-functie, en nu wil je graag door!
  • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
  • Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.


Aanbod

Wat levert het jou op?

Kennis en werkervaring waar je je hele carrière op kunt bouwen. Bij Capgemini ga jij jezelf ontwikkelen in een inspirerende en internationale setting, zonder dat jouw privéleven daaronder lijdt. En verder:

  • Een contract voor onbepaalde tijd (!) met een proeftijd
  • Een marktconforme beloning, op maat, welke we graag met je bespreken
  • Een mobiliteitsbudget, jaarlijkse bonus, volledig premievrij pensioen en natuurlijk vakantiegeld en -dagen.


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de rol van Business Controller? Je mag altijd direct contact opnemen met Talitha Hunnik door te bellen/WhatsAppen (+31 6 51 91 05 66), maar solliciteren kan natuurlijk ook. Zij vertelt je graag meer!

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media