Business Controller – Utrecht

Datum: 12-10-2023 | Niveau: Universiteit (WO) | Regio: Utrecht | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Wil jij jouw carrière binnen control versnellen binnen een ambitieuze én mensgerichte organisatie? Dit is je kans!

OrganisatieWat is jouw werkplek?

Onze opdrachtgever is een beursgenoteerde organisatie die behoort tot de koplopers van consultancy-bedrijven wereldwijd, zonder dat ze hiermee te koop lopen. Natuurlijk zijn ze ambitieus en trots op hun dienstverlening: ze werken samen met toonaangevende organisaties en alles is intern tot in de puntjes geregeld. Voor de werknemers betekent dit doorlopende ontwikkelingsmogelijkheden en volop ruimte voor eigen initiatief. Verder is er aandacht voor een gezonde werk-privé balans en een gelijkwaardige cultuur. Collega’s koesteren individuele vrijheden en stimuleren initiatieven, binnen de discipline van de waarden: eerlijkheid, durf, vertrouwen, plezier en teamgeest. De organisatie bestaat uit verschillende labels, jij bent onderdeel van een relatief nieuwe tak binnen de groep. Dat biedt volop kansen!  

FunctieWaar ben jij verantwoordelijk voor?

Als onderdeel van de afdeling Business Control (5FTE) ondersteun en adviseer jij verschillende collega’s van de sales divisies. Je bent in deze rol business partner voor het (sales)management, waarvoor jij een cruciale rol speelt bij het analyseren van financiële data en het signaleren van kansen. Als controller zul je operationeel mee gaan draaien bij het oplossen van financiële vraagstukken en in diverse projecten een rol spelen. Jouw taken zijn:  
 • Jij stelt diverse rapportages op
 • Je voert analyses uit en verzamelt managementinformatie
 • Je spart hierover met en presenteert aan diverse stakeholders
 • Jij brengt advies uit aan het salesmanagement.
 

Functie-eisen


Wie ben jij?

Als finance professional onderscheid jij je door een scherpe analytische blik. Mogelijk heb je al ervaring met Power BI, of dit heeft op zijn minst je interesse. Naast je cijfermatige inzicht blink je uit in het onderscheiden van hoofd- en bijzaken, waardoor je stressbestendig bent en actief op zoek gaat naar oplossingen. Je bent gedreven door resultaten en gedijt goed in een dynamische omgeving. Stilstand is voor jou geen optie, en je zoekt graag naar mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Omdat je als business controller regelmatig schakelt met diverse stakeholders, is het essentieel dat je zowel communicatief vaardig als standvastig bent. Jouw kritische en resultaatgerichte houding wordt gewaardeerd. Verder ben jij:
 • In het bezit van een WO-diploma in een financieel/economische richting, zoals Business Economics of Finance & Accounting
 • Al bekend met reporting in een soortgelijke of junior control-functie, en nu ben je klaar voor de volgende uitdaging.
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Goed in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Aanbod


Wat levert het jou op?

Kennis en werkervaring waar je je hele carrière op kunt bouwen. Bij deze gave organisatie ga jij jezelf ontwikkelen in een inspirerende en internationale setting, zonder dat jouw privéleven daaronder lijdt. En verder:
 • Een contract voor onbepaalde tijd (!) met een proeftijd
 • Een marktconforme beloning, op maat, welke we graag met je bespreken
 • Een mobiliteitsbudget, jaarlijkse bonusmogelijkheden, volledig premievrij pensioen en natuurlijk vakantiegeld en -dagen.
 

Inlichtingen


Wil je meer informatie?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de rol van Business Controller? Je mag altijd direct contact opnemen met Talitha Hunnik door te bellen/WhatsAppen (+31 6 51 91 05 66), maar solliciteren kan natuurlijk ook. Zij vertelt je graag meer!

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media