Business Controller – Rotterdam

Datum: 30-01-2024 | Regio: Zuid-Holland | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Wil jij jouw carrière als business controller een vliegend vervolg geven, en dan het liefst binnen één van Nederlands grootste en meest toonaangevende werkgevers? Dit is je kans!

Organisatie


Wat is jouw werkplek?

Deze oer-Hollandse multinational is altijd in beweging, enerzijds vanwege hun technische ambitie, anderzijds omdat ze het cruciaal vinden dat collega’s op de juiste werkplek zitten. En dat lukt goed! De organisatie is groeiend en draait een miljardenomzet, wat het een interessante plek maakt om te werken – zeker als financial. Er werken dik dertig collega’s aan Business Control, ieder weer met een ander specialisme, en nu zoeken ze meerdere nieuwe controllers, zowel medior als senior.

Functie


Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als onderdeel van de afdeling Business Control ondersteun en adviseer jij het management. Jullie voornaamste doel? Het verbeteren van de omzet, winstgevendheid en cash optimalisatie. En natuurlijk maken jullie deze doelen wel lekker SMART. Jij hebt een specifieke focus en verantwoordelijkheid binnen team Business Control, afhankelijk van waar jouw talenten en voorkeuren op liggen. Wat zijn jouw taken?

 • Jij stelt diverse rapportages op van één of meerdere business units
 • Je voert analyses uit en verzamelt managementinformatie, welke je vervolgens presenteert aan diverse stakeholders
 • Je houdt je bezig met financial planning en analyseert data
 • Jij geeft (on)gevraagd advies en bent proactief betrokken bij diverse verbeteringsprojecten.

Functie-eisen

Wie ben jij? Als finance professional word jij gekenmerkt door jouw analytische blik. Wat dat betekent? Behalve jouw cijfermatig inzicht heb jij ook het vermogen om hoofd- van bijzaken te onderscheiden, wat er dan weer voor zorgt dat je prioriteiten stelt en het overzicht bewaakt. Deadlines eng? Nee joh. Jij werkt er enthousiast en gestructureerd naartoe. Omdat je in jouw werk als business controller veel schakelt met stakeholders van verschillende afdelingen, is het van belang dat jij communicatief vaardig bent. En als ambitieuze finance professional ben je kritisch en resultaatgericht. Verder ben jij:

 • In het bezit van een HBO of WO-diploma in een financieel/economische richting.
 • Op zoek naar een start voor jouw carrière als business controller. De eerste stappen in deze richting heb jij al gezet, bijvoorbeeld als assistent controller, junior controller of als financial controller.
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Communicatief sterk in de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Wat levert het jou op?

Een werkgever waar jij je volop kunt ontwikkelen. Echt. Bij deze organisatie kan jij carrière maken, zonder dat jouw privéleven daaronder lijdt. Een geweldige werkplek in Rotterdam en Zoetermeer, maar ook alle ondersteuning om productief te zijn vanaf je thuiswerkplek. En verder:

 • Een contract direct in dienst bij de opdrachtgever
 • Een salaris tussen €6.000,- en €7.000,- per maand (o.b.v. 40 uur per week)
 • Een opleidingsbudget van €1.500,-
 • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met bijvoorbeeld een bonusregeling, vakantiegeld en een extra toeslag, een thuiswerkvergoeding, een pensioen waarbij de organisatie het grootste deel van de premie betaalt, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hier zit je goed!

Inlichtingen

Gaat er een belletje rinkelen?

Mailen, solliciteren of appen mag altijd (d.van.beek@boulder.nl/+31 6 23879347) als je vragen hebt! Een uitgebreide motivatiebrief is echt niet nodig. De beller is wel altijd sneller, dus pak de telefoon vooral op. Omdat er diverse business controllers worden gezocht door onze opdrachtgever, kunnen we de rol nog vormgeven naar jou wensen. Dus ben je enthousiast? Kom in contact!
Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Dennis van Beek - Finance
   06 238 79 347
  d.van.beek@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media