Assistent Controller – Dronten

Datum: 14-11-2022 | Niveau: HBO | Regio: Flevoland | Dienstverband: Vast / Tijdelijk

Introductie

Op zoek naar een afwisselende baan én ambitie om door te groeien richting een rol als zelfstandig controller? Dit is je kans!


Organisatie

Wat is jouw werkplek?

Deze organisatie timmert hard aan de weg om de beste én grootste internetprovider van Nederland te worden. Zelf zijn ze ervan overtuigd dat ze in ieder geval al de leukste organisatie zijn van al hun concurrenten, een overtuiging die wordt beaamd door de interne collega’! Mensgerichtheid is ongetwijfeld één van de belangrijkste kernwaarden van deze organisatie. Zo zijn er tal van ontwikkelmogelijkheden en krijg je veel vrijheid als medewerker van deze organisatie. Als je hier start als assistent controller, werk je in een team van vijf collega’s. Daarnaast heb je nauw contact met diverse andere collega’s binnen de organisatie.


Functie

Waar ben jij verantwoordelijk voor?

Als assistent control ben jij medeverantwoordelijk voor de maandelijkse afsluiting en verschillende rapportages. Dit doe je samen met jouw team van vijf collega’s, waarbij je vooral schakelt met de senior assistent controller. Jullie rapporteren aan de financieel directeur. Jouw taken zijn:

 • Jij verzamelt de juiste informatie voor de rapportages en maandafsluiting
 • Je controleert de rapportages en de maandafsluitingen, welke je vervolgens presenteert aan de juiste stakeholders binnen de organisatie
 • Je bent betrokken bij procesverbeteringen
 • Je ondersteunt bij de controle van het in- en verkoopproces en de salarisadministratie.


Functie-eisen

Wie ben jij?

Als assistent controller ben je natuurlijk handig met cijfers en werk je secuur. Jij levert geen half werk! Los daarvan is het ook van belang dat je nieuwsgierig bent ingesteld, omdat het opstellen van de rapportages veel uitzoekwerk vergt. Je schakelt ook gemakkelijk met verschillende stakeholders, waarbij je helder en duidelijk communiceert. Het gevolg hiervan is dat anderen jou graag helpen! Als laatste ben jij qua persoonlijkheid enthousiast en ambitieus – twee eigenschappen die perfect passen bij deze internetprovider. Verder ben jij:

 • In het bezit van een HBO diploma (zoals finance & control, accountancy of bedrijfseconomie)
 • Ervaren met het uitvoeren van de financiële administratie, bijvoorbeeld vanuit je eerste baan óf je opleidingen/stages
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur per week
 • Communicatief sterk in de Nederlandse taal.


Aanbod

Wat levert het jou op?

Een mooie eerste of tweede stap in jouw carrière, met tal van doorgroeimogelijkheden! En verder:

 • Een jaarcontract bij onze opdrachtgever voor een jaar met een proeftijd van één maand
 • Een salaris tussen €2500,- en €3000,- (o.b.v. 40 uur p.w.)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop en telefoon
 • Ruime opleidingsmogelijkheden.


Inlichtingen

Wil je meer informatie?

Zie jij deze functie wel zitten en voldoe je aan het profiel Stuur dan je CV naar Talitha via t.hunnik@boulder.nl of neem contact op via 06 51 91 05 66.


Sollicitatie

Boulder Detachering, een keigoed team uit Midden-Nederland

Boulder is een ondernemend en no-nonsense personeelsbemiddelingsbureau uit het midden van het land. Boulder biedt een sterk netwerk in en voor techneuten en financials. Boulder adviseert en bemiddelt MBO en HBO geschoolde professionals in de techniek met als specialisme elektro- en de werktuigbouwkundige installatietechniek. We zijn persoonlijk betrokken, eigenwijs, open en betrouwbaar en hechten waarde aan gelijkwaardigheid. Onze mensgerichte en ondernemende aanpak staat garant voor een onderscheidend resultaat.

Solliciteren

Interesse in deze functie?

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen?

Reageer!

Talitha Hunnik - Finance
   0651910566
  t.hunnik@boulder.nl
  LinkedIn
Volg ons op social media