Werving en selectie

Boulder werving en selectie

Boulder Detachering BV doet uw werving en selectie voor vaste functies. Zoekt u vaste professionals voor uw installatiebedrijf? Boulder zoekt graag de juiste kandidaat! Bij Boulder verzorgen wij de werving & selectie van technische professionals op MBO+, HBO en WO-niveau. Wij zijn specialist in de elektrotechniek en de werktuigbouwkundige installatietechniek.

Boulder weet als geen ander wat er komt kijken bij de zoektocht naar de juiste medewerkers. Door onze uitgebreide kandidatendatabase, ons omvangrijke netwerk en marktkennis vinden wij de best gekwalificeerde professional voor uw technische vacature. We zetten ons netwerk en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt in om tot de juiste match te komen.

Zoekt u een CAD engineer, Revit modelleur, BIM engineer,  werkvoorbereider, engineer of projectleider/manager? Op basis van een, samen met u, opgesteld functieprofiel gaat Boulder op zoek naar een geschikte professionals voor uw vacature. Wij hebben jarenlange ervaring met technische recruitment voor alle denkbare technische functies binnen de elektro- en werktuigbouwkundige installatietechniek.

Waarom Boulder? Boulder is uw partner in Technisch recruitment

Met een groot aanbod van kandidaten vinden wij de medewerker die past in uw organisatie. Het grote voordeel van werving & selectie is dat u de complete procedure uit handen geeft aan Boulder Detachering. Wij zijn specialist in het werven en selecteren van technisch personeel. U heeft zelf geen omkijken naar de sollicitatieprocedure en wij stellen de geschiktste kandidaten aan u voor. Wat kunt u nog meer verwachten:

  • een effectief werving- en selectieproces
  • consultants met een technische achtergrond die precies weten wat u nodig hebt
    mogelijkheid tot uitgestelde werving & selectie fee voor meer zekerheid
  • Meer weten over onze werving en selectie oplossingen?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze medewerkers op 033 737 02 64 of mail naar info@boulder.nl