Boulder professional

Word ook een Boulder Professional

Hou je van afwisseling maar zoek je wel  de zekerheid van een vaste werkgever met uitstekende arbeidsvoorwaarden? Vind je het werken bij verschillende opdrachtgevers prettig? Dan ben jij die Boulder Professional  die wij zoeken.

Je bent als Boulder Professional in dienst bij Boulder Detachering, maar voert uiteenlopende opdrachten uit bij verschillende organisaties. Je krijgt volop ruimte en ondersteuning om je te ontwikkelen in jouw vakrichting.

We kijken niet alleen of de baan bij je past, maar ook het bedrijf. Want alleen dan kun je bouwen aan een langdurige samenwerking met je werkgever en collega’s. Dat zijn tenslotte de mensen waar je het voor en samen mee doet.

Werken voor Boulder

Je krijgt een vaste consultant en hij/zij is je vaste aanspreekpunt. Je consultant zoekt passende opdrachten voor je en begeleidt je bij je vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Hij/zij kijkt  welke opdrachtgever bij jou past en op welk projecten jij kan ontwikkelen. Dit alles met de zekerheid van een vaste werkgever.

Werken bij of voor Boulder Detachering betekent:

  • werken aan je eigen ontwikkeling via opleidingen/trainingen
  • 24 vakantie- en 13 ATV dagen
  • bedrijfswagen (die privé gebruikt mag worden)
  • netto telefoon vergoeding
  • 8% vakantiegeld
  • pensioen
  • diverse bonusmogelijkheden (o.a. niet-ziek-, aandraag- en productiviteitsbonus)

Meer weten over Boulder?

Is jouw interesse om te werken als een Boulder Professional gewekt en wil je meer weten? Bekijk onze actuele vacatures op www.boulder.nl en vul het contactformulier in. Je kunt ook direct contact op nemen met Marjolein van Vonno m.van.vonno@boulder.nl of bel haar rechtstreeks op 06 – 431 37 930.