Detachering

Boulder Detachering

U heeft een ambitieuze starter nodig. Of juist een doorgewinterde professional, een specialist of multidisciplinair technicus? Ongeacht waar uw organisatie om vraagt, Boulder Detachering biedt u een oplossing. Detachering is namelijk de kernactiviteit van Boulder. Hij of zij is in dienst bij Boulder en werkt voor u. Een bepaalde periode of een specifiek project. Langdurig of voor een korte periode.  Op deze manier kunt u als bedrijf eerst een bepaalde, vooraf vastgestelde periode wennen aan een medewerker. En andersom natuurlijk. Daarna kunt u de projectmedewerker in vaste dienst nemen.

Door onze jarenlange ervaring in de branche spreken wij de taal van vrijwel alle organisaties in de installatiebranche. No cure, no pay. Wij maken samen heldere afspraken over de detachering. We bieden verschillende soorten overeenkomsten en maken deze zo helder mogelijk voor u. We houden namelijk van duidelijkheid. En zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wanneer kun je gebruik maken van detachering?

Je kunt besluiten van gedetacheerden gebruik te maken wanneer je:

  • tijdelijk mensen nodig hebt met specialistische kennis (bijvoorbeeld omdat je met een project bezig bent)
  • tijdelijk personeel nodig hebt, omdat een vaste werknemer plotseling afwezig is (bijvoorbeeld door een ongeval)
  • personeel nodig heeft en geen risico wilt lopen met ziekte e.d.

Voordelen van detacheren via Boulder Detachering o.a.:

  • Boulder hanteert een all-in uurtarief. Alle werkgeverslasten, doorbetaling bij vakantie, feestdagen, bijzonder verlof en ziekte zijn voor rekening van Boulder. U betaalt slechts de gewerkte uren.
  • De medewerker is in dienst van Boulder, alle administratieve afwikkelingen worden door Boulder verzorgd
  • U beschikt wel exclusief over uw medewerkers
  • Bij ziekte en arbeidsongeschiktheid wordt de doorbetalingsverplichting overgenomen
  • Boulder werkt op basis van no cure no pay. Pas als een medewerker start, gaat u voor de gewerkte uren van de medewerker een uurtarief betalen
  • U heeft géén onnodig tijdverlies door het uitbesteden van de werving & selectie

Heeft u zelf een kandidaat geworven voor een functie in uw organisatie, maar heeft u tegelijkertijd behoefte aan flexibiliteit en ontzorging omtrent het werkgeverschap? Ook dan kan Boulder met u meedenken: van het overnemen van de administratieve zaken tot het begeleiden van de professional in zijn loopbaanontwikkeling.

Meer weten over onze detacheringsoplossingen?

Neem dan contact op met één van onze medewerkers op 033 737 02 64 of mail naar info@boulder.nl