Werkvoorbereider contracten

Werkvoorbereider contracten
Voor een landelijke beheer- service en onderhoud organisatie zoeken wij ter uitbreiding een ervaren werkvoorbereider contracten.

Wat doe je als werkvoorbereider contracten?
Als werkvoorbereider contracten werk je samen met de contractbeheerder. Aan de hand van projectgegevens van het contract heb je de zorg voor een optimaal resultaat van een technische en organisatorische voorbereiding en planning van het onderhoudsproject. Met jouw technisch inzicht en ervaring werk je aan de (detail-)service engineering, het selecteren en verzorgen van de materialen voor projecten in opstartfase en uitvoering.
Daarnaast draagt je bij aan het begeleiden van servicetechnici en het opstellen van nieuwe contracten, calculaties en meerjarenonderhoudsprognoses. Door jouw goede communicatieve vaardigheden overleg je makkelijk met de technisch beheerders, leveranciers en overige disciplines binnen de afdeling technisch beheer. Je werkt conform de (veiligheids-) voorschriften en KAM-procedures. In deze rol ben je verantwoordelijk voor dat een project op afstand goed wordt uitgevoerd. Je zult dus veel telefonisch en via mail contact hebben met relaties, collega’s en derden. Elke opdracht voortvloeiend uit een contract moet perfect worden uitgevoerd. Snel kunnen handelen en nauwkeurig werken is jou dan ook op het lijf geschreven.

Wie zoeken wij?
• Je beschikt over een MBO/HBO werk- denk niveau;
• Goede communicatieve vaardigheden;
• Een aantal jaren ervaring als werkvoorbereider in een vergelijkbare rol;
• Ervaring in het werken in een hectische projectorganisatie;
• Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Wat mag je van ons verwachten?

Onze opdrachtgever is een ambitieuze organisatie met prima voorzieningen voor het personeel. Zij bieden je een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook komen ze je tegemoet in wensen waar jij jezelf kunt ontwikkelen. Deze vacature betreft een contract van minimaal een half jaar met de mogelijkheid op vast dienstverband bij de opdrachtgever. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband, bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan o.a.:

  • 24 vakantie- en 13 ADV dagen;
  • Bedrijfswagen die privé gebruikt mag worden;
  • Niet-Ziek Bonus;
  • Productiviteits + aandraagbonus nieuwe collega’s;
  • Pensioen volgens Metaal & Techniek ( PMT ).

Contact:

Ben jij de juiste persoon voor deze functie en voldoe jij aan de eisen? Stuur dan snel je CV naar Wybo-Jan Haan w.j.haan@boulder.nl of neem telefonisch contact op nummer 06 – 575 44 420.